Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP cu Camelia Pătrășcanu pentru 24 noiembrie: O zi dificilă, toată lumea ar vrea să scape

HOROSCOP cu Camelia Pătrășcanu pentru 24 noiembrie: O zi dificilă, toată lumea ar vrea să scape

HOROSCOP cu Camelia Pătrășcanu pentru 24 noiembrie: O zi dificilă, toată lumea ar vrea să scape
24 Noi 2019   •   08:42

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a făcut o analiză astrală pentru 24 noiembrie, ziua în care românii își aleg președintele pentru următorii cinci ani.

HOROSCOP. E o zi mai complicată, dacă rândul trecut Luna era în creștere, colectam o prezență de vot poate mai mare, acum Luna este în scădere, apatia este mai mare, dezamăgirea este mai mare. 

HOROSCOP. Avem două părți în zi, prima parte a zilei este marțiană, votăm la nervi, votăm la determinare, din supărări acumulate și frustrări. A doua jumătate a zilei este un pic mai înțeleaptă, mai binevoitoare, mai rațională. 

HOROSCOP. Toate informațile pe care le dați voi, presa, pe parcursul zilei, în legătură cu evaluările, prezența la vot, cu opțiunile oamenilor și tot felul de informații poate că au o greutate mai mare în această zi și poate că este mai important să fie așa. Aceste informații pot determina undeva după ora 15.00 ca mulți oameni să se mobilizeze și să particie și asta este foarte important.

HOROSCOP. Este o zi dificilă, toată lumea ar vrea să scape de probleme, de supărări, de ce nu merge, toată lumea își pune în acest vot că vom găsi o soluție, de a ne elibera de coșmar. 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close