Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie 2019. Gemenii primesc vești, Fecioarele au succes financiar

HOROSCOP, cu Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie 2019. Gemenii primesc vești, Fecioarele au succes financiar

HOROSCOP, cu Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie 2019. Gemenii primesc vești, Fecioarele au succes financiar
29 Sep 2019   •   11:04

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 horoscopul săptămânii 30 septembrie - 6 octombrie 2019.

HOROSCOP BERBEC. Au o săptămână sub semnul negocierilor și relațiilor. În urma acestor discuții, se pot lua decizii foarte importante. 

HOROSCOP TAUR. Zona muncii e foarte activată, sunt multe lucruri de ordonat. 

HOROSCOP GEMENI. O săptămână în care primesc multe vești. Au curajul să-și propună niște experiențe inedite. 

HOROSCOP RAC. Deocamdată recomandarea astrelor este să-și consolideze poziția, să nu iasă din pătrățica lor, să nu piardă nimic din ce au construit până acum. 

HOROSCOP LEU. Multe întâlniri și informații. Au nevoie de date și de documentare. Trebuie să-și dea seama ce e important pentru ei. 

HOROSCOP FECIOARĂ. O săptămână fabuloasă din punct de vedere financiar. Poate că nu câștigă bani acum, dar proiectele în care sunt implicate le vor aduce succes. 

HOROSCOP BALANȚĂ. Multe planete în semnul lor zodiacal. Poate au nevoie de mai multă atenție din partea celor din jur. 

HOROSCOP SCORPION. Trebuie să fie atenți la sănătate în această săptămână și la dietă și somn. Trebuie să aibă răbdare și să se plieze pe orice situație. 

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Prietenii sunt subliniați, dar și unele acțiuni inedite. Proiectele în care sunt prinși ar putea avea un element de noutate. 

HOROSCOP CAPRICORN. Autoritate și putere. Își văd funcția, rolul din toate unghiurile. 

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Împachetează în diverse ambalaje lucrurile pe care știu bine să le facă. F

HOROSCOP PEȘTI. Săptămâna aduce multe așteptări de la parteneri. Trebuie să asculte mai atent ce spune partenerul fie verbal, fie prin atitudini și gesturi. Trebuie să fie mai profunzi și mai înțelepți. 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close