Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 1-7 aprilie 2019. Berbecii se maturizează, Leii sunt îngrijorați de o moștenire

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 1-7 aprilie 2019. Berbecii se maturizează, Leii sunt îngrijorați de o moștenire

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 1-7 aprilie 2019. Berbecii se maturizează, Leii sunt îngrijorați de o moștenire
29 Mar 2019   •   11:05

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Casandra prezintă previziunile astrologice pentru toată săptămâna 1 – 7 aprilie 2019.

HOROSCOP BERBEC : Pe masura ce veti capata cunostinte reale si utile, punctul de vedere va fi mai matur. Acesta este un timp ideal pentru recoltare si de aceea aveti si multe responsabilitati. Daca vreti sa straluciti, studiati cu seriozitate.

HOROSCOP TAUR: Va place sa fiti independenti si fericiti, mai ales daca urmati propria cale. In aceste zile puteti atrage bogatii de la partenerul de viata care sa va ofere sansa sa va indepliniti cele mai pretentioase dorinte. Succes!

HOROSCOP GEMENI Acum aveti ocazia sa avansati in cariera si va sunt favorizate parteneriatele. Totusi, se creeaza situatii in care dumneavoastra veti deveni propriul vrajmas. S-ar putea sa va exprimati sentimente reprimate, pe care nici nu le stiati.

HOROSCOP RAC  Continuati sa studiati si va bucurati de noi experiente. Calatoriti si va intalniti cu oameni noi din medii diferite, care va ajuta sa va largiti orinzontul. Acesta este un moment prielnic pentru a incepe un nou hobby.

HOROSCOP LEU: Sunteti mai ingrijorati decat de obicei, mai ales din cauza unei mosteniri sau a unei proprietati comune. Amintiti-va ca trebuie sa va expuneti curajul de a fi cine sunteti si sa va exprimati fara teama sau scuze. S-ar putea chiar sa va implicati intr-o relatie cu cineva radical diferit.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close