Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 15 – 21 aprilie 2019. Gemenii se trezesc cu secretele la vedere, Leii își schimbă statul social

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 15 – 21 aprilie 2019. Gemenii se trezesc cu secretele la vedere, Leii își schimbă statul social

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 15 – 21 aprilie 2019. Gemenii se trezesc cu secretele la vedere, Leii își schimbă statul social
12 Apr 2019   •   12:19

HOROSCOP. Cunoscuta astroloagă Cassandra a prezentat previziunile astrelor pentru săptămâna viitoare.

HOROSCOP BERBEC Pentru urmatoarea perioada Uranus va calatori prin casa banilor, a veniturilor, a bunurilor si a posesiunilor. Acest lucru indica faptul ca valorile dumneavoastra se schimba. Lucruri pe care le credeati importante in trecut, nu vor mai fi in viitor. Fiti flexibili!

HOROSCOP TAUR Veti renunta la vechile limitari pe care vi le-ati autoimpus. Este posibil ca o relatie care a stralucit se va termina in aceste zile din cauza faptului ca va temeti de schimbari. Simtiti dorinta de a va elibera.

HOROSCOP GEMENI Se pare ca Uranus amesteca putin cam mult lucrurile si ies la iveala niste secrete. Daca cineva a uneltit impotriva dumneavoastra, acum va iesi la iveala totul. Oricum, veti deveni mai limpezi in gandire.

HOROSCOP RAC Vi se pare ca obiectivele, visurile si sperantele pe care vi le-ati facut pentru viitor nu se mai potrivesc. Incepeti sa vedeti stiluri noi de viata si diferite fata de cele de pana acum. Nu sunteti dispusi sa va multumiti cu ce ati realizat pana acum si veti face corectarile necesare.

HOROSCOP LEU Uranus trece prin partea de sus a diagramei dumneavoastra si asta va aduce schimbari in ceea ce priveste statutul social, reputatia si profesia dumneavoastra. Veti avea sansa sa lucrati intr-un domeniu nou. Examinati-va viata si faceti schimbarile necesare.

HOROSCOP FECIOARĂ Sunteti fortati sa obtineti noi perspective pe care nu le-ati mai avut inainte. Puteti face acest lucru prin noi calatorii neasteptate sau aveti sansa de a beneficia de o educatie suplimentara.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close