Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 8-14 aprilie. Racii adună frustrări din plin, Leii se bucură de relația cu partenerul de viață

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 8-14 aprilie. Racii adună frustrări din plin, Leii se bucură de relația cu partenerul de viață

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 8-14 aprilie. Racii adună frustrări din plin, Leii se bucură de relația cu partenerul de viață
05 Apr 2019   •   11:35

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Cassandra prezintă previziunile astrelor pentru săptămâna viitoare.

HOROSCOP BERBEC In aceste zile s-ar putea sa gasiti solutii pentru probleme mai vechi. Este un moment potrivit pentru autoevaluari, autoanaliza si un moment retrospectiv, ceea ce inseamna ca puteti descoperi si invata multe despre dumneavoastra.

HOROSCOP TAUR Pe tot parcursul saptamânii va veti intâlni cu prieteni vechi si puteti regândi câteva dintre obiectivele viitoare. Va veti gasi energia necesara si e bine sa o folositi in avantajul dumneavoastra.

HOROSCOP GEMENI Astrele va aduc in viata oameni si situatii din propriul trecut, ceea ce ar putea fi un lucru bun sau nu, in functie de circumstantele si modul in care relatiile s-au incheiat la un moment dat.

HOROSCOP RAC Parcurgeti o perioada când va veti confrunta cu frustrari datorate intârzierilor legate de transport, a unor proiecte sau intr-o calatorie pe distata mare. Aveti rabdare si dozati-va bine nervii astfel incât sa nu jigniti pe nimeni.

HOROSCOP LEU In aceste zile veti rezolva mai usor câteva probleme legate de birocratie sau veti trata niste afaceri mai vechi legate de o disputa. S-ar putea sa fiti surprinsi cât de repede se solutioneaza. In rest, va bucurati de relatia cu partenerul de viata.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close