Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru pentru luna aprilie. Berbecii pot fi trădați, Leii trec prin momente dificile

HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru pentru luna aprilie. Berbecii pot fi trădați, Leii trec prin momente dificile

HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru pentru luna aprilie. Berbecii pot fi trădați, Leii trec prin momente dificile
29 Mar 2019   •   17:14

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru prezintă previziunile astrelor pentru luna aprilie.

HOROSCOP BERBEC Marte, patronul vostru astral părăsește zodia Taurului și intră în Gemeni. Cum Mercur a revenit la sentimente mai bune în Pești, veți fi între ciocan și nicovală în iubire, comunicarea cu cei din jur. Puteți fi trădați, controlați de autorități, inclusiv poliție, partenerii de viață și de muncă. Se pare că perioada aceasta tensionată vă poate veni de hac și vă poate da peste cap întreg destinul.

HOROSCOP TAUR Venus în Pești va face aspect de cuadratură cu Marte care va intra într-o altă zodie dublă: Gemeni. În Vărsător va fi celălalt patron al vostru Luna Albă. Cum acolo e și Luna Neagră cineva joacă ALBA-NEAGRA cu viața voastră. Karma personală cu care ați venit pe pământ îmi indică cine și cum vă trădează în carieră, în dragoste sau cine vă poate lăsa fără bani înainte de sărbătorile pascale.Accidente.

HOROSCOP GEMENI Războinicul și agresivul Marte vă pune cuțitul în spate, dacă nu sunteți atenți. Intervenții chirurgicale, tăieturi, luxații, accidente domestice la munci agricole și nu numai(accidente de muncă, etc.). Chiar dacă Mercur și-a reluat mersul direct și vi se parte că efectele lui nu se mai simt, simțiți-l acum cât de puternic este Marte(malefic)! E important ce aspect face Marte și pe harta natală.

HOROSCOP RAC  Vă spuneam de Karma prostă pe care a venit Andreea Bălan și riscul de moarte de la naștere. Nu mă mir că am văzut știrea cu o nouă operație,o nouă intervenție. Cauza problemelor ei karmice este foarte adâncă și nu am cum să o dezbat aici. Marte în Gemeni potențează efectele karmei din Rac-Capricorn de la ora aceasta, datorită cvintilului pe care-l face cu Axa Dragonului. Destin șubred.

HOROSCOP LEU În zodia opusă este tandemul Lună Albă-Lună Neagră. Cuadratura celor două Luni cu Marte din Taur este dificilă pentru viața voastră personală și sănătate. Unii schimbă locul de muncă, alții se mulțumesc cu mult prea puțin. Mercur și-a reluat mersul direct în Pești și atenționează pe cei care au credite că trebuiau să își ia o pătură pe măsura lor. Sfat: Așa arată horoscopul acestei perioade, nu cel personal.

Mai multe, pe kfetele.

 

 

Antena 3 CNN

 

 

Antena 3 devine Antena 3 CNN | Moment istoric pe piaţa media din România

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close