Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cum se comportă zodiile la prima oră a dimineții - Fecioarele sunt matinale!

HOROSCOP. Cum se comportă zodiile la prima oră a dimineții - Fecioarele sunt matinale!

HOROSCOP. Cum se comportă zodiile la prima oră a dimineții - Fecioarele sunt matinale!
30 Mar 2019   •   12:54

Trezitul de dimineață este esențial! Studiile specialiștilor au demonstrat că trezitul de dimineață, reprezintă un moment de sensibilitate. Mulți dintre noi suntem iritați atunci când trebuie să părăsim patul și să ne axăm pe activitățile din cursul zilei. 

Berbec

Acești nativi sunt gata să sară din pat la prima oră a dimineții. Sunt foarte activi, iar primul lucru pe care îl fac deobicei dimineața, este revigorarea. O serie rapidă și eficientă de exerciții, alături de o cafea tare, este tabietul perfect pentru berbeci. Nu le place să piardă prea mult timp cu alegerea ținutei de peste zi, aceștia aleg ceva confortabil și preferă să-și organizeze acțivitățile.

Taur

Taurii nu sunt făcuți pentru a se trezi de dimineață. Sunt lenți când vine vorba să se ridice din pat și preferă să mai lenevească puțin, vizionând ceva la televizor. Au nevoie de spațiu, nu le place graba, mai ales dimineața și e clar că exercițiile nu sunt pentru ei, la prima oră a dimineții.

Gemeni

Gemenii – primul  lucru pe care îl fac dimineața, este să își verifice telefonul pentru a vedea ce s-a mai întâmplat în social-media. Foarte curioși din fire, dimineața este momentul perfect pentru a purta câteva conversații cu familia sau prietenii. Sportul nu e punctul lor forte dimineața, însă dacă își iau un angajament, există probabilitatea să îl respecte.

Citeste mai mult pe horoscop yve.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close