Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cuplurile de zodii care se potrivesc perfect. Acestea sunt perechile ideale care pot avea relații pe viață

HOROSCOP. Cuplurile de zodii care se potrivesc perfect. Acestea sunt perechile ideale care pot avea relații pe viață

HOROSCOP. Cuplurile de zodii care se potrivesc perfect. Acestea sunt perechile ideale care pot avea relații pe viață
16 Apr 2019   •   22:45

HOROSCOP. Nu există zodii incompatibile, există zodii mai mult sau mai puțin compatibile. Totuși, câteva cupluri de zodii formează, de cele mai multe ori, perechea ideală atunci când vine vorba de o relație de lungă durată. 

HOROSCOP. BERBEC și LEU

HOROSCOP. O întâlnire între cele două zodii de foc poate duce la o relație pe termen lung. Personalitățile lor sunt asemănătoare. Leul are o inimă mare, care îl va fascina pe Berbec. Amândoi își doresc aceleași lucruri, iar împreună vor reuși să realizeze tot ce își propun. Leul este semn fix, adică încăpățânat, chiar mai încapatânat decât nativul din Berbec, așa că de multe ori o să reușească să își impună punctul de vedere. Cu toate acestea, se înțeleg de minune. 

HOROSCOP. RAC și SCORPION

HOROSCOP. Doi nativi de apă a căror relație ar putea ține o veșnicie. Racul este, în majoritatea cazurilor, partenerul ideal pentru Scorpion. Sentimentele ambilor sunt extrem de puternice și nevoia de a fi înțeles este satisfăcută în cazul lor. Personalitatea puternică a Scorpionului îi dă oferă Racului nesigur și instabil exact siguranța de care are nevoie. 

HOROSCOP. TAUR și FECIOARĂ

HOROSCOP. Zodii de pământ, o combinație perfectă. Amândoi își doresc același lucru de la viață: bani și timp pentru activitățile preferate. Fecioara are multe temeri și griji, îi e frică mai ales să nu-i dezamăgească pe cei din jur. Taurul e mai echilibrat și îi place să liniștească oamenii. Fidelitatea și devotamentul Fecioarei, precum și buna organizare, îl vor atrage foarte mult pe Taur. Amândoi sunt răbdători și pragmatici. 

×
Subiecte în articol: zodii Horoscop
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close