Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. De ce nu te poate uita, în funcție de zodie. Cum reacționează fiecare nativ în parte

HOROSCOP. De ce nu te poate uita, în funcție de zodie. Cum reacționează fiecare nativ în parte

HOROSCOP. De ce nu te poate uita, în funcție de zodie. Cum reacționează fiecare nativ în parte
28 Mar 2019   •   20:34

Poate fi flatant să știi că cineva nu te poate uita ușor, însă la un moment dat, sigur te întrebi de ce o persoană nu poate merge mai departe dacă relația voastră s-a încheiat, iar tu ți-ai continuat deja viața.

Acest atașament poate fi influențat și de zodie, existând persoane care uită mai greu foștii parteneri. Câteodată loialitatea lor este exagerată, astfel încât poate deveni un lucru negativ în urma unei despărțiri, el gândindu-se în continuare la tine.

Acest atașament poate fi influențat și de zodie, existând persoane care uită mai greu foștii parteneri. Câteodată loialitatea lor este exagerată, astfel încât poate deveni un lucru negativ în urma unei despărțiri, el gândindu-se în continuare la tine.

Berbec
În relații, bărbații Berbec sunt foarte pasionali, iar acest lucru se vede și după despărțire. În plus, nativul Berbec este destul de sigur pe farmecul lui, așa că el se gândește că te va fermeca și te va convinge să vă împăcați. Dacă îl respingi de mai multe ori, îi vei afecta ego-ul și, în loc să îl îndepărteze, va încerca și mai mult să te convingă că este partenerul perfect pentru tine.

Taur
Dacă fostul tău iubit este Taur, probabil lui îi lipsește legătura fizică pe care ați dezvoltat-o pe parcursul relației. De obicei, Taurii se atașează foarte ușor, însă pe parcurs acest lucru se poate transforma în posesivitate. Astfel, dacă îl respingi, el va fi foarte afectat să te vadă că l-ai uitat și ai început o altă relație. El nu se poate schimba foarte ușor, acesta fiind și motivul pentru care îi este dificil să meargă mai departe după încheierea unei relații.

Gemeni
Punctul forte al nativului Gemeni este comunicarea, acest lucru fiind de ajutor în timpul relației. În schimb, după despărțire, asta înseamnă că el te va contacta de mai multe ori, încercând să obțină acea încheiere sau prietenia ta, dovadă că încă mai are sentimente pentru tine. Este bine de știut că Gemenii detestă să fie singuri, așadar nu ar trebui să fii surprinsă dacă va începe la scurt timp o nouă relație. Desigur, încă are sentimente pentru tine, însă are nevoie de cineva care să îl asculte până când este convins că nu vă veți împăca.

Rac
Dacă fostul tău iubit este Rac și știi că are probleme în a te uita, acest lucru poate fi cauzat de sentimentele lui. Acesta se agață de detaliile importante din relația voastră, retrăind fiecare clipă. El păstrează fiecare cadou sau hainele pe care le-ai uitat în casa sa. Această sensibilitate îl împiedică să meargă mai departe, deoarece el chiar a prețuit relația. El se atașează și fizic, fiindu-i greu să înceapă o relație cu o altă persoană.

Leu
Leii au așteptări mari de la viață și își impun singuri standarde înalte. Dacă nu a reușit să te uite, acest lucru are probabil legătură cu faptul că este dezamăgit că nu a reușit să facă ca relația voastră să funcționeze. El se așteaptă să ofere tot ce este mai bun în orice situație, asta însemnând că își dorea să te păstreze lângă el. Dacă îi ignori încercările de a vă împăca, el va continua să încerce să te convingă că este cel mai bun lucru pentru tine.

Continuarea pe Elle.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodie
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close