Antena 3 CNN Horoscop Horoscop de weekend, 17 - 18 februarie. Zodia care va trebui să aibă grijă la bani!

Horoscop de weekend, 17 - 18 februarie. Zodia care va trebui să aibă grijă la bani!

Horoscop de weekend, 17 - 18 februarie. Zodia care va trebui să aibă grijă la bani!
Sursa foto: foto: Pixabay.com
17 Feb 2018   •   08:33

Berbec

Weekendul acesta se anunţă a fi plin de agitaţie, pentru că te implici în tot felul de conflicte care nu îşi au rostul. Obişnuieşti să lupţi până la final pentru ceea ce îţi doreşti, însă nu mai încerca să schimbi mentalităţi. Încearcă să te relaxezi!

Taur

O persoană în vârstă, dintr-o cultură diferită, o ţară sau un context special îţi va face viaţa socială mai interesantă. Această nouă persoană te va ajuta să priveşti lucrurile dintr-o perspectivă cu totul nouă, motiv pentru care îi vei dedica tot weekendul.

Gemeni

Îţi doreşti să impresionezi prin tot ceea ce faci, motiv pentru care în acest weekend te vei documenta în legătură cu tot felul de subiecte. Eşti un perfecţionist, iar această caracteristică nu îţi permite să te relaxezi prea mult.

Rac

Reuşeşti să pui capăt problemelor financiare din ultima perioadă. Fie că a fost vorba de taxe, impozite sau credite, acestea au dispărut în cele din urmă. Cu tot stresul care a dispărut, eşti gata să începi să pui la punct nişte planuri de vacanţă.

Leu

O conversaţie fără sfârşit cu un prieten apropiat nu te va aduce aproape de ce îţi doreai să afli, iar această frustrare va fi vizibilă. Încearcă să fii mai temperat în aceast weekend, pentru că pot apărea conflicte din cele mai mici neînţelegeri.

Fecioară

Vei fi ocupat în acest weekend cu un proiect important pe care trebui să-l duci la bun sfârşit cât mai repede. Duminică, proiectul este aproape gata şi vei putea să îţi acorzi câteva momente importante de relaxare completă.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close