Antena 3 CNN Horoscop Horoscop de weekend, 23-24 ianuarie. Vești minunate la finalul acestei săptămâni

Horoscop de weekend, 23-24 ianuarie. Vești minunate la finalul acestei săptămâni

Horoscop de weekend, 23-24 ianuarie. Vești minunate la finalul acestei săptămâni
23 Ian 2016   •   08:24

 Horoscop de weekend, 23-24 ianuarie 2016. La finalul acestei saptamani primesti energii astrale deosebite.

Horoscop 23 ianuarie. Berbec
Sfarsitul acestei saptamani te va impulsiona sa-ti redefinesti relatiile sentimentale. Un capitol important se va incheia, posibil o relatie veche sau conceptiile si atitudinea ta fata de persoanele dragi se va modifica definitiv. Pentru ca se formeaza aspectul de Luna plina in Semnul Leului, tensiunile sufletesti sunt accentuate, iar comunicarea este ingreunata. Fereste-te de discutii aprinse si de luarea deciziilor!

Horoscop 23 ianuarie. Taur
Fiind atent la sarcinile de lucru, pe care le ai la locul de munca este posibil sa nu observi ca in plan familial se va incheia o etapa importanta. In Semnul Leului se construieste aspectul de Luna plina, fapt ce anunta schimbari in relatiile cu membrii familiei si finalizarea unor planuri domestice. Emotivitatea si graba sunt accentuate, de aceea fii prudent si alaturi de cei dragi. Reprosurile lor sunt fondate.

Horoscop 23 ianuarie. Gemeni
Probabil ca in urma evenimentelor din saptamanile anterioare, in zilele acestui weekend vei face un bilant al relatiilor cu anturajul apropiat si vei decide sa schimbi ceva. Poate fi vorba despre abordarea unei alte mentalitati sau pur si simplu vei renunta la unele persoane care s-au dovedit inselatoare. Vei fi ajutat de formarea aspectului de Luna plina in Semnul Leului, astfel ca asculta-ti cu incredere vocea interioara.

Horoscop 23 ianuarie. Rac
Aspectul de Luna plina care se formeaza la sfarsitul acestei saptamani in Semnul Leului te poate ajuta sa descoperi posibilitati noi de castig dinntr-o activitate profesionala desfasurata intr-un cadru oficial. Pe de alta parte este rost sa primesti cadouri, bani sau favoruri de la colegii de munca. Consuma atat cat iti trebuie si nu te hazarda la cheltuieli nefondate. Odihneste-te si evita eforturile solicitante.

Horoscop 23 ianuarie. Leu
La finalul acestei saptamani primesti energii astrale deosebite, pentru ca in Semnul tau zodiacal se construieste aspectul de Luna plina. Ai sanse sa observi aspectele placute si pe cele care necesita imbunatatiri din planurile de viata in care esti implicat. Totusi este bine sa iti propui mai mult timp liber pentru tine si sufletul tau. Odihneste-te, inconjoara-te de oamenii dragi si de incredere.

Horoscop 23 ianuarie. Fecioara
Ai nevoie de odihna si discretie la sfarsitul acestei saptamani, pentru ca se formeaza aspectul de Luna plina in Semnul Leului. In liniste, departe de zgomotul cotidian vei putea medita in tihna la situatiile in care esti implicat. Indrazneste sa te gandesti la acele schimbari de care ai nevoie. Vizualizeaza felul in care ai dori sa se desfasoare viata ta de acum inainte si ai incredere ca asa se vor petrece lucrurile.

Continuarea pe Jurnalul.ro.


×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close