Antena 3 CNN Horoscop Horoscop de weekend, 24 - 25 februarie. Zodia care va avea succes pe toate planurile

Horoscop de weekend, 24 - 25 februarie. Zodia care va avea succes pe toate planurile

Horoscop de weekend, 24 - 25 februarie. Zodia care va avea succes pe toate planurile
Sursa foto: foto: Pixabay.com
22 Feb 2018   •   19:10

Berbec

Sfârşitul de săptămână vine cu mult romantism. Cel mai bun mod de a petrece acest weekend este alături de persoana iubită. Te gândeşti să ieşiţi din oraş şi să petreci puţin timp în natură.

Taur

Este posibil să apară un conflict minor cu un prieten bun. Secretul este să renunţaţi la orgolii şi să vă ascultaţi unul pe altul. În plus, în acest weekend petreci mult timp cu persoana de care te simţi atras, aşa că relaxarea ar trebui să fie prezentă.

Gemeni

Atragi atenţia în acest weekend, iar acest lucru e posibil să fie o problemă pentru perechea ta. Geloziile vor apărea, iar certurile nu vor lipsi. Încearcă să tratezi cu calm problema şi să îi explici că nu îşi are rostul acea gelozie.

Rac

Vrei o escapadă romantică cu partenerul. Vă doriţi de mult să scăpaţi de peisajul ăsta care vă înconjoară în ultima perioadă, iar acum este ocazia. Dacă nu eşti într-o relaţie, ieşi din casă, este imposibil să nu atragi atenţia.

Leu

Nu îţi este suficientă atracţia fizică, iar în acest weekend eşti complet fericit să descoperi cât de multe lucruri ai în comun cu acea persoană specială. Weekendul va fi plin de relaxare şi de plăcere.

Fecioară

În acest weekend eşti mai critic decât în mod normal. Încerci să scoţi în evidenţă doar părţile negative ale lucrurilor, oamenilor şi peisajelor. Nu te poate mulţumi nimic, deşi ştii şi tu că modul ăsta de abordare este total greşit.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Al doilea cutremur în România, în doar câteva ore!
x close