Antena 3 CNN Horoscop Horoscop de weekend, 3-4 martie. Zodia care este înconjurată de drame

Horoscop de weekend, 3-4 martie. Zodia care este înconjurată de drame

Horoscop de weekend, 3-4 martie. Zodia care este înconjurată de drame
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    02 Mar 2018   •   19:16

Berbec

În acest weekend îți concentrezi atenția pe detalii, însă încearcă să nu cauți motive de ceartă, căci există o anumită doză de tensiune în aer. Porți discuții care îți vor schimba modul în care percepi viața.

Taur

Ai avut o săptămână plină, iar tot ceea ce îți dorești este puțină odihnă. Cu toate acestea, se tot ivesc motive de sărbătoare, iar tu nu poți spune „nu”. Încearcă, totuși, să nu te extenuezi.

Gemeni

Ești plin de energie în acest weekend, deși semnele unei răceli încep să apară. Nu ești genul de persoană care să stea la pat, motiv pentru care le ignori și îți croiești drumul spre distracție.

Rac

Petreci weekendul cu familia, lucru pe care nu l-ai mai făcut de mult timp. Te bucuri că potți să stai la discuții cu ai tăi, iar această energie pozitivă din jur îți încarcă bateriile pentru o nouă săptămână.

Leu

Încearcă să nu te mai lași atât de ușor impresionat de dramele din jurul tău. În acest weekend, îți ocupi mintea cu probleme celor din jur, în ciuda faptului că ti-ar fi plăcut să ai parte de relaxare.

Continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodie Horoscop
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close