Antena 3 CNN Horoscop Horoscop de weekend. Zodia care se ceartă cu un prieten bun

Horoscop de weekend. Zodia care se ceartă cu un prieten bun

Horoscop de weekend. Zodia care se ceartă cu un prieten bun
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    16 Mar 2018   •   19:37

HOROSCOP DE WEEKEND. Berbec

Rebeliunea şi frica iraţională merg mână-n mână în aceast weekend. Eşti pranoic şi nu analizezi lucrurile aşa cum trebuie. În plus, te laşi influenţat uşor, iar acest lucru te va arunca în conflicte cu oamenii importanţi din viaţa ta.

HOROSCOP DE WEEKEND. Taur

Ai de-a face cu un conflict cu un prieten bun. Fie că este vorba de un conflict referitor la bani sau de un conflict izbucnit din lipsă de sprijin, acesta vă ameninţă prietenia. Trebuie să renunţi la ideea că prietenul tău îţi datorează ceva.

HOROSCOP DE WEEKEND. Gemeni

Te afli într-o competiţie constantă cu toţi cei din jurul tău şi, indiferent de ce faci, simţi că cineva îşi doreşte să ţi-o ia înainte. Este bine să fii o persoană competitivă, însă toate aceste competiţii pe care ţi le creionezi în minte nu te ajută prea mult.

HOROSCOP DE WEEKEND. Rac

Refuzi să faci lucrurile aşa cum ţi se pune. În acest weekend, eşti plin de creativitate, motiv pentru care îţi doreşti să improvizezi la nesfârşit. Spre sfârşitul weekendului, te simţi din ce în ce mai agitat. Încearcă să vorbeşti cu o persoană dragă ţie.

HOROSCOP DE WEEKEND. Leu

Dacă nu reuşeşti din prima, nu renunţa. Eşti un etalon al ambiţiei, iar faptul că nu au ieşit lucrurile exact aşa cum îţi doreai, nu înseamnă că nu vei reuşi să obţii ceea ce îţi doreşti. Îţi doreşti să fii înconjurat de prieteni faţă de care poţi să fii tu însuţi.

Continuarea articolului pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop prieten
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close