Antena 3 Horoscop HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Berbecii își măresc influența socială, Taurii au oportunități de a călători peste hotare

HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Berbecii își măresc influența socială, Taurii au oportunități de a călători peste hotare

10 Dec 2019   •   16:18
HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Berbecii își măresc influența socială, Taurii au oportunități de a călători peste hotare

Horoscopul lunii decembrie 2019 pentru toate zodiile, incluzând previziuni astrologice generale, despre cuplu, dragoste, bani și muncă.

În horoscopul Săgetătorului din luna decembrie 2019 se insistă pe armonizarea relațiilor cu cei din jur, îndeosebi cu persoana iubită, receptivitatea față de nevoile și dorințele altora, o activitate socială fertilă, și una financiară profitabilă.

Horoscopul Capricornului din luna decembrie 2019 are drept repere majore creșterea spectaculoasă a sferei tale de influență, realizări în plan social, conștientizarea impulsurilor obscure din adâncimea sinelui tău, o viață sentimentală stând sub semnul identificării ori reidentificării punctelor forte ale partenerilor, și o activitate financiară promițătoare.

Potrivit horoscopului Vărsătorului din luna decembrie 2019, oscilezi între înclinația de a te retrage din activitatea socială și cea de a integra cât mai strâns, mai fericit, în cercul prietenilor  tăi. Viața amoroasă îți este stimulată de spontaneitate și un atașament total, neîngrădit de nimic față de partenerul tău de cuplu.

În horoscopul Peștilor din luna decembrie 2019 ies în evidență avantajele furnizate de legături de amiciție, cooperarea cu oameni care țin la ține, inclusiv în sfera profesională, dezvăluirea laturii pozitive a celor din preajma ta și o viață sentimentală focalizată spre discreție și proiecte de viitor.

Integral, pe Diane.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close