Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Gemenii trec printr-o transformare interioară majoră

HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Gemenii trec printr-o transformare interioară majoră

HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Gemenii trec printr-o transformare interioară majoră
27 Noi 2019   •   16:13

Potrivit horoscopului Gemenilor, în luna decembrie 2019 ai potențialul să te implici într-o metamorfoză profundă, de reînnoire a ființei tale, ești avantajat de diverse legături de parteneriat, ai ocazia să pleci într-o călătorie, profiți de o viață amoroasă eliberată de inerție și de o circumstanță financiară prielnică sporirii contului tău din bancă.

Încă de la începutul lunii, treci printr-o transformare interioară majoră, ce-ți permite să îți scoți la iveală emoții, sentimente îngropate adânc în subconștient, să te vindeci din punct de vedere sufletesc. Îți înțelegi mai bine trecutul și rolul său, pozitiv ori negativ, în prezent și viitor. Este timpul să te desprinzi de niște aspecte al existenței perimate, de altădată, să înveți cum să te învigorezi în afirmarea personalității tale!

Parteneriatele din diverse sfere ale vieții par să precumpănească, să îți dăruiască beneficii ieșite din comun. Poți să-ți formezi asocieri de nădejde cu oameni dezvoltați în plan intelectual, și să fii stăpânit de un sporit spirit diplomatic, ce-ți înlesnește să pătrunzi mai ușor în mintea și inima celor din preajma ta.

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close