Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Leii pot pleca într-o călătorie

HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Leii pot pleca într-o călătorie

HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Leii pot pleca într-o călătorie
02 Dec 2019   •   16:26

Horoscopul Leului din luna decembrie 2019 se focalizează pe ameliorarea tonusului tău fizic și psihic, efluviile tale creative, fortificarea parteneriatelor, o viață sentimentală infuzată de spiritul Crăciunului, și una profesională solicitantă, dar foarte favorabilă evoluției tale.

O mulțime de influențe astrale din luna asta dau de veste despre optimizarea stării tale de sănătate, capacitatea te de a identifica ceea ce-ți face rău în obișnuințe, tabieturi, și voința de a a te desprinde de ele.

Este, așadar, de așteptat, să îți schimbi dieta (în pofida ospățurilor tradiționale de Crăciun și Anul Nou), să te mobilizezi către un program regulat de întreținere fizică. Nu este, totuși, indicat să faci schimbări radicale din aceste puncte de vedere, apelând, mai curând, la pași mici, dar hotărâți, statornici!

Totodată, e posibil să pornești într-o călătorie având nu atât menirea de a te relaxa, deconecta, cât de a te revitaliza spiritual, sufletește.

În același timp, pari să te ocupi mai mult decât de obicei de niște lucruri care-ți plac, hobby-uri, pasiuni, mai ales unele care-ți pun la treabă creativitatea, o înclinație artistică.

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close