Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Săgetătorii își măresc sfera de inluență în plan social

HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Săgetătorii își măresc sfera de inluență în plan social

HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Săgetătorii își măresc sfera de inluență în plan social
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
18 Noi 2019   •   16:16

În horoscopul Săgetătorului din luna decembrie 2019 se insistă pe armonizarea relațiilor cu cei din jur, îndeosebi cu persoana iubită, receptivitatea față de nevoile și dorințele altora, o activitate socială fertilă, și una financiară profitabilă.

Încă de la debutul lunii, ești străbătut de spiritul sărbătorilor de iarnă, îți dai frâu liber generozității, pari să fii gata să te raliezi unui proiect umanitar. Poți fi, totodată, asaltat de oameni dornici să se alieze țelurilor tale, ba chiar să încerce să te protejeze într-un fel sau altul.

Cuadratul Soarelui cu Neptun din 8 decembrie 2019 îți poate micșora nițel energia, pricinui mici dezamăgiri ori să te determine să te simți descurajat de niște obstacole de altfel minore. Poți să evadezi cumva din mijlocul îndatoririlor cotidiene, pentru a te relaxa, eventual la un concert, o piesă de teatru ori la alte reuniuni culturale, artistice. Ai grijă față de persoane ce pot atenta să te tragă pe sfoară!

În a doua decadă din decembrie, devii mult mai încrezător în tine însuți, în forța ta intelectuală, ești invigorat de o gândire tot mai pozitivă, îți mărești sfera de influență în plan social, poți să te impui într-o poziție de lider, să te implici cu efervescență în viața publică, să faci o grămadă de vizite și călătorii nu foarte departe de casă.

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close