Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Tonus fizic și mental excelent pentru Raci

HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Tonus fizic și mental excelent pentru Raci

HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Tonus fizic și mental excelent pentru Raci
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de    |    28 Noi 2019   •   16:29

Reperele cele mai însemnate din horoscopul Racului în luna decembrie 2019 sunt consolidarea relațiilor cu amicii, oamenii dragi, preocuparea pentru optimizarea stării de sănătate, o viață sentimentală ce nu mai admite falsitatea, rutina, una profesională fortificată de cooperare, și una financiară defavorizată în întreprinderi individuale.

Ești inspirat să îți dezvăluiești adevărații prieteni, să-ți împrospătezi și eficientizezi abordarea oamenilor din imediata ta apropiere.

Interacțiunea socială ți se întețește, și obții avantaje deosebite din legături de parteneriat din diverse planuri ale existenței tale, atât din unele deja formate, cât și din altele dintr-un stadiu incipient. Oamenii cu care ai astfel de conexiuni par să te atragă în moduri inedite și fericite de a-ți petrece sărbătorile de iarnă.

Te simți mobilizat să îți îmbunătățeșți tonusul fizic și cel mental, și ești dispus să faci eforturi în acest sens pentru a-ți pune capăt unor obiceiuri toxice.

Pe 12 decembrie 2019, Luna plină din Gemeni te poate determina să nu ai somn noaptea din cauza framantarilor ținând de visurile tale cele mai înalte. Încearcă să nu-ți asumi misiuni imposibile, să nu îți trasezi sarcini greu de îndeplinit pe termen scurt, să nu te îngrijorezi peste măsură despre ceea ce spun unii despre tine pe la spate! Secretele tale cele mai importante nu trebuie să fie mărturisite unor persoane care nu au cum să le estimeze la autentica lor valoare!

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close