Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Vărsătorii au o minte ageră și multă inspirație

HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Vărsătorii au o minte ageră și multă inspirație

HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Vărsătorii au o minte ageră și multă inspirație
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
21 Noi 2019   •   16:25

HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Potrivit horoscopului Vărsătorului din luna decembrie 2019, oscilezi între înclinația de a te retrage din activitatea socială și cea de a integra cât mai strâns, mai fericit, în cercul prietenilor  tăi. Viața amoroasă îți este stimulată de spontaneitate și un atașament total, neîngrădit de nimic față de partenerul tău de cuplu.

La debutul lunii, poți tânji după mai mai multe răstimpuri de solitudine, pentru a te concentra pe o expediție în cele mai profunde secrete ale sinelui, vieții. Sensibilitatea, receptivitatea față de aspecte subtile, nevăzute, impalpabile ale lumii te incurajeza să te cufunzi în preocupări spirituale, să îți reînnoiești credințele esențiale.

În a doua decadă din decembrie, singurătatea te ispitește într-o mai mică măsură. Ți se îmbunătățește comunicarea cu prietenii și membrii unui grup din care faci parte. Poți primi sfaturi prețioase de la astfel de oameni, la fel cum ești gata să le oferi și tu lor îndrumări utile.

De asemeni, mintea tinde să-ți fie străbătută de bruște idei intuitive, ingenioase, având capacitatea să-ți dinamizeze demersurile principale.

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close