Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Decembrie 2021. Laude în carieră pentru Raci, oportunități financiare pentru Scorpioni

Horoscop Decembrie 2021. Laude în carieră pentru Raci, oportunități financiare pentru Scorpioni

Luna decembrie 2021 este marcată de eclipsa de Soare de pe 4 decembrie în Săgetător, la Nodul Sud. Acest eveniment astral va aduce bucurie, vești bune, optimism și noroc pentru o mare parte din nativi.

o_1faasb4mno0r1es416d73k99heb.jpg
Sursa foto: Getty Images
de Gabriel Dano    |    24 Noi 2021   •   17:06

Horoscop decembrie 2021 Berbec

O lună intensă și plină de mulțumire, satisfacție și iubire. Nativii Berbec se bucură de o bună organizare a bugetului, chiar dacă pot spune că în lunile anterioare a fost haos în cont și în portofel, iar astrele le aduc noroc în parteneriate. Este posibil să primească o primă, o avansare la locul de muncă. În dragoste, nativii se bucură de iubire. Cei singuri se pot îndrăgosti ca în filme, își pot întâlni sufletul pereche sau pot trăi acum o legătură karmică ce le îmbogățește experiența din această viață.

Horoscop decembrie 2021 Taur

O lună controversată: pe de o parte nativii se bucură de iubire, de intimitate și șarm, dar pe de altă parte au nevoie să depășească unele blocaje financiare. Poate fi vorba de unele datorii pe care nu și le-au plănuit sau cheltuieli anuale pentru care nu au pregătit buget, sau pur și simplu este vorba despre diferența dintre realitate și așteptările lor, care pot fi mai mari.
În plan amoros, relația nativului Taur devine mai frumoasă, și aceștia fac un salt emoțional și spiritual. Cei singuri pot avea șansa să întâlnească sufletul pereche sau să se aventureze într-o relație de dragoste năucitoare, intensă, pasională și rebelă.

Horoscop decembrie 2021 Gemeni

Tatonare și negociere. În ceea ce privește finanțele, nativii își regândesc strategia de câștig, poate chiar și funcția ocupată sau își fac planuri pentru a se îndrepta către un alt loc de muncă sau chiar altă specializare. În planul amoros, Gemeni vor dori să rezolve unele probleme din cuplu, în special pe cele care se tot repetă ori s-au acumulat de ceva vreme și sunt ocolite de către parteneri. Unii nativi pot trece chiar printr-o criză în relație, gândindu-se la despărțire. Cei singuri nu se vor grăbi să se aventureze într-o relație, ci se vor concentra mai mult pe carieră și finanțe.

Horoscop decembrie 2021 Rac

În carieră nativii Rac devin tot mai apreciați, mai lăudați și mai eficienți. Sunt organizați, hotărâți, au idei bune, privesc în perspectivă și au puterea de a pune punctul pe „i”. Așadar vor atrage atenția șefilor și este posibil chiar să li se promită o promovare. În dragoste, lucrurile sunt mai tensionate puțin, în special în prima jumătate a lunii decembrie. Unii nativi pot avea un soi de exacerbări emoționale, pot interpreta prea intens unele evenimente. Cei singuri pot întâlni chiar de sărbători jumătatea, însă vor rămâne prudenți și nu vor face pași mari pentru progresul unei relații.

Horoscop decembrie 2021 Leu

Nativii Leu se vor simți contracronometru, cel puțin în prima jumătate a lunii decembrie. S-au adunat multe responsabilități, peste care vor adăuga tot ceea ce au amânat până acum, dar și situațiile imprevizibile care apar la final de an, așadar va fi ceva agitație. În special în carieră vor simți că trebuie să se miște alert, să rezolve multe lucruri, să ia contact cu mulți oameni și așa mai departe. În plan amoros, nativii sunt un pic mai impulsivi decât de obicei. Mai mult decât atât, în prima parte a lunii își analizează relația, așteptările, așadar este posibil să își surprindă partenerul cu unele discuții complet neașteptat.

Horoscop decembrie 2021 Fecioară

În planul carierei nu au loc multe evenimente pentru nativi Fecioară. Totul pare că își păstrează ritmul. Nativii însă își fac deja planuri pentru schimbări la locul de muncă sau în carieră. Consideră că este timpul să mergă pe alt drum, care să le aducă împlinire și câștiguri mai mari, așadar încep deja să își facă planuri, să caute răspunsuri și să își organizeze o schiță a schimbării pe care ar dori să o pună în practică în 2021. În plan amoros, pot întâlni multe ispite în această perioadă. Este bine să aibă grijă să nu cadă în plasele unei iluzii, să nu ia decizii greșite în cuplu și să nu se lase păcăliți de o dragoste aparentă.

Horoscop decembrie 2021 Balanță

O lună bună pentru Balanțe, deși aceștia o vor simți tensionată, imprevizibilă, cu multe decizii de luat imediat, pe loc. Balanțele se pot simți cumva la o răscruce de drumuri, însă până la urmă luna decembrie este ca o poveste cu final fericit. Tulburătoare perioadă, dar cu rezultate bune. În planul carierei au loc tot felul de schimbări, multe lucrurui noi se întâmplă, iar nativii Balanță se simt în afara controlului, ceea ce le provoacă neliniște. Se ivesc și noi oportunități financiare, dar Balanțele vor ști să profite de ocaziile bune.
În plan amoros, toate aceste tensiuni din celelalte domenii de viață pot avea ecou în relație. Cu toate acestea, vor ieși la iveală probleme mai vechi și poate că era și timpul, căci își vor găși rezolvare.

Horoscop decembrie 2021 Scorpion

Nativii au noroc când vine vorba de bani, iar în carieră de bucură de o creativitate ieșită din comun. Fie vor face salturi spectaculoase la locul de muncă, fie au o revelație cu privire la viitorul lor în carieră, așadar vor face planuri bune, vor ști încotro să se îndrepte și ne așteptăm ca în 2022 planul lor financiar să înflorească. În plan amoros, nativii se văd puși în fața unor probleme a căror rezolvare o amână de ceva timp. Este așadar momentul să își asume responsabilitatea.

Horoscop decembrie 2021 Săgetător

În plan profesional, nativii Săgetător se pot simți ușor indeciși în luna decembrie. Au nevoie de o schimbare, dar încă nu știu care este aceea. Nu au loc evenimente importante care să le schimbe ritmul de până acum în carieră, dar cumva s-a instalat o rutină, iar nativii Săgetător doresc mai mult. Așadar, este posibil să traverseze perioadă de indecizie sau chiar irascibilitate, pot chiar să renunțe pur și simplu la unele activități. Recomandarea noastră este să nu ia decizii pripite. În ceea ce privește dragostea, în relație partenerul de cuplu va avea nevoie de ajutorul lor, de suportul și înțelegerea lor pentru a depăși unele momente mai dificile.

Horoscop decembrie 2021 Capricorn

Nativii Capricorn pot face unele dezvăluiri în această perioadă cu privire la relațiile lor, inclusiv în ceea ce privește cuplul. Unii nativi pot descoperi o minciună, o trădare. La locul de muncă lucrurile pot lua o turnură neașteptată, imprevizibilă, iar nativii Capricorn trebuie să ia deciziile bune în cel mai scurt timp. În relație fie vor încerca să depășească rutina, fie au de depășit situații mai neplăcute care ies la iveală în această perioadă.

Horoscop decembrie 2021 Vărsător

În plan profesional, noi uși se deschid pentru nativii Vărsător. Aceștia se pot confrunta cu unele blocaje, motiv pentru care găsesc ca fiind o ocazie bună să renegocieze contracte, să discute noi proiecte sau soluții, astfel încât toată lumea să aibă de câștigat. Reușesc să își încheie anul cu temele făcute am putea spune, fără restanțe, fără lucruri rămase de rezolvat în anul viitor. În dragoste, nativii Vărsător iau hățurile și sunt dispuși să rezolve diversele probleme din cuplu, mai noi sau mai vechi. Se simt puternici, au harul comunicării, sunt hotărâți și calmi, așadar au șansa să ia cele mai bune decizii în viața lor amoroasă.

Horoscop decembrie 2021 Pești

Fiind final de an, nativii Pești au tendința să privească înapoi, să analizeze rezultatele lor, să tragă concluzii și apoi să privească înainte, la ceea ce ar putea face pe viitor. Este, așadar, o perioadă de analiză, privind cariera lor, finanțele, câștigurile. Unii se pot gândi deja la anumite afaceri, alții plănuiesc cum vor acționa în anul ce vine. Este o perioadă destul de imprevizibilă chiar și pentru ei, dar sunt deciși să facă tot ce le stă în putință pentru rezultate mai bune. În plan amoros, vor identifica unele probleme privind viața în doi, se vor gândi cât de aproape este relația lor de ceea ce își doresc. Previziunile, pe larg, pe Garbo.ro.

 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Citește mai multe din Horoscop
» Vezi toate știrile din Horoscop
Cele mai noi știri
Parteneri
x close