Antena 3 CNN Horoscop Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021. Racii se îndrăgostesc rapid şi intens, Berbecii se reîntorc la o dragoste din trecut

Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021. Racii se îndrăgostesc rapid şi intens, Berbecii se reîntorc la o dragoste din trecut

Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021. Nativii din zodia Leu primesc un mesaj promiţător în relaţia de dragoste, în timp ce Balanţele sunt surprinse cu o cină romantică la lumina lumânărilor.

Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021. Racii se îndrăgostesc rapid şi intens, Berbecii se reîntorc la o dragoste din trecut
Sursa foto: Unsplash.com |
de Georgiana Adam    |    22 Noi 2021   •   18:00

Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021 pentru Berbec

Un aer plin de mister se află în jurul dumneavoastră în această săptămână. Acest lucru ar putea să atragă către dumneavoastră nişte posibili parteneri foarte interesanţi, dar şi uşor misterioşi. Astrele vă recomandă să fiţi prudenţi.  Mercur va ieşi în această săptămână din semnul Săgetătorului, iar asta vă va aduce un nou suflu pozitiv în relaţia dumneavoastră. Este posibil să refaceţi legătura cu un partener mai vechi.

Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021 pentru Taur

Săptămâna aceasta veţi avea conversaţii foarte profunde şi semnificative cu o persoană pe care o vedeţi atrăgătoare. Sunteţi sceptici în privinţa unei relaţii, însă spre a doua jumătate a săptămânii, veţi vedea lucrurile cu alţi ochi. Pentru a primi dragostea după care tânjiţi, trebuie să acceptaţi toate sentimentele pe care le aveţi. Trebuie să recunoaşteţi că nu sunteţi perfect. 

Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021 pentru Gemeni

În mod normal, vă place luaţi lucrurile cu calm, dar cu Venus în parteneriat cu semnul Capricornului, din această săptămână, sunteţi dispuşi să vă concentraţi pe chestiuni mai importante. Viitorul dumneavoastră romantic este promițător dacă ești gata să lucraţi mai mult la exprimarea emoţiilor. În mintea dvs. se află o persoană pe care o consideraţi foarte atrăgătoare, doar că nu aveţi curajul să faceţi câţiva paşi. Fiţi comunicativi şi deschişi.

Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021 pentru Rac

Energia benefică care vine de la Soare spre semnul Săgetătorului, vă aduce cu picioarele pe pământ şi vă face să fiţi mai conştienţi de dumneavoastră şi de calităţile pe care le aveţi. Aplicaţi tot ce aţi învăţat din relaţiile trecute şi totul va fi bine în noua relaţie. Cu cât sunteţi mai deschişi şi mai sinceri, cu atât relaţia de dragoste se va îmbunătăţi semnificativ. Starea de spirit este optimistă. Dacă încă nu aveţi o relaţie, în această săptămână vă veţi îndrăgosti rapid şi intens.

Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021 pentru Leu

Sunteţi îndrăzneţi în relaţie toată săptămâna. Marte în Scorpion îţi oferă acel impuls de a duce toate lucrurile într-o direcţie foarte pasională. Sunteţi oare gata să treceţi la următorul nivel? Dacă nu aveţi încă o relaţie, s-ar putea să aveţi îndrăzneala să furaţi chiar şi un sărut. După jumătatea săptămânii veţi primi un mesaj care vă va da mari speranţe.

Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021 pentru Fecioară

În săptămâna 22-28 noiembrie 2021, faceţi tot ceea ce trebuie pentru a avea viitorul pe care îl doriţi, ceea ce este de admirat. Uitaţi de greşelile pe care le-aţi tot făcut în relaţiile anterioare. Important este să învăţaţi din ele. Următoarea dumneavoastră relaţie va fi mult mai bună, dacă veţi aplica toate lecţiile pe care le-aţi învăţat. Veţi fi mult mai direcţi spre finalul săptămânii. Aveţi grijă la limbajul corpului. 

Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021 pentru Balanţă

Dacă nu aţi obţinut tot ceea ce v-aţi dorit din partea partenerului, săptămâna aceasta este una norocoasă pentru dumneavoastră. Pe măsură ce Venus continuă să primească energia constantă de la zodia Capricorn, munca dumneavoastră ar trebui să dea roade în curând. Soarele din casa Săgetătorului poate oferi și câteva momente interesante, cu condiția să vă păstrați mintea deschisă. Este posibil să fiţi surprinşi cu o cină romantică sau un cadou surpriză din partea partenerului. 

Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021 pentru Scorpion

Când începi să  te gândeşti la persoana cu care vrei să fii, nu te mai poţi concentra la altceva. Mercur comunicativ este, de asemenea, în semnul tău de sondare la începutul săptămânii, așa că s-ar putea să fii tipul timid și tăcut. Ești dispus să te deschizi față de cineva în care ai încredere, dar ești extrem de precaut față de oamenii care par că încearcă să ascundă ceva. Mercur se mută în Săgetător la mijlocul săptămânii și se unește cu Soarele în weekend, oferindu-ți o mulțime de oportunități de a-ți lăsa personalitatea să strălucească.

Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021 pentru Săgetător

Spontaneitatea și pasiunea ta atrag alte semne de foc către tine, pe măsură ce Soarele continuă să călătorească prin zodia ta în această săptămână. Fă ceva sălbatic și neașteptat cu un Leu sau invită un Berbec într-o călătorie de-a lungul momentului. Marte aprinde focul pasiunii în timpul călătoriei prin Scorpion în această săptămâna, creând o stare de spirit seducătoare atunci când ești în preajma unei persoane de care ești atras. S-ar putea să nu te poți controla! Totuși, poți să rămâi oarecum pe pământ toată săptămâna, datorită combinației serioase a lui Venus în Capricorn, reamintindu-ți să nu acționezi prostesc și să scapi din vedere începutul unui lucru bun.

Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021 pentru Capricorn

Abordarea ta practică a iubirii atrage alte semne de pământ cărora le displace dramatica la fel de mult ca și ție. Obțineți câteva momente distractive și spontane oferite de Soarele agitat din Săgetător, iar relațiile la distanță ar putea părea o opțiune atractivă. Consultați câteva aplicații care se concentrează pe potențialul unei potriviri în dragoste din alte ţări. Mercur vorbăreț se asociază, de asemenea, cu Săgetătorul aventuros la mijlocul săptămânii, încurajându-vă să vorbiți cu un străin sau cu cineva cu care nu ați avut curajul să vorbiți până acum. Nu planifica ce vei spune. Spune doar primul lucru la care te gândești.

Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021 pentru Vărsător

Neliniștea pe care ați simțit-o se datorează probabil Soarelui în Săgetător care caută libertate. Săptămâna aceasta, roagă-ți iubitul să plece într-o aventură cu tine. Urmează vremurile bune cu această energie cosmică optimistă care te înconjoară. Scorpionul carismatic îl găzduiește pe Mercur, alert mental, în prima parte a săptămânii, oferindu-ți niște abilități de flirt extrem de inteligente. Să găsești pe cineva care te înțelege suficient de bine pentru a avea o conversație satisfăcătoare ar putea fi dificil, dar merită așteptarea. Până la momentul în care Mercur se mută în Săgetător, mai târziu în cursul săptămânii, poți vorbi cu oricine despre orice. Această dispoziție mai ușoară te transformă într-un flirt în serie!

Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021 pentru Peşti

Oricine va avea dificultăți să vă reziste în timp ce Marte se află în Scorpion. Cu toate acestea, gelozia ta va fi, de asemenea, la cote maxime, ceea ce i-ar putea speria. Săptămâna aceasta există o atmosferă liniştită în aer datorită soarelui liniștit din Săgetător,  așa că nu vei fi atât de obsedat de ceea ce crede iubitul tău despre tine. Încă contează, dar e bine să nu te gândești la asta 24/7.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close