Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP duminică, 25 februarie. O singură zodie are noroc la bani

HOROSCOP duminică, 25 februarie. O singură zodie are noroc la bani

HOROSCOP duminică, 25 februarie. O singură zodie are noroc la bani
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de S.T.    |    24 Feb 2018   •   22:41

În acest weekend, realizați cât de prețios este timpul petrecut în familie și încercați să petreceți cât mai mult cu cei dragi.

 Horoscop Berbec 
 Weekend-ul acesta folosește-l pentru a fi alături de cei dragi. Unii membrii ai familiei îți pot face tot soiul de reproșuri. Una din cauzele disputelor cu ceilalți se datorează faptului că sănătatea ta este precară și tu faci prea puține pentru a remedia acest lucru. O altă cauza este neglijarea îndatoririlor domestice în favoarea responsabilităților profesionale. De reținut că toate acestea sunt fondate și este bine să le ai în vedere. 
  
 Horoscop Taur 
 La finalul acestei săptămâni îți poți permite niscai cumpărături dorite sau planificate demult. Totuși, mai mult este vorba despre capricii alese în grabă, decât de niște lucruri necesare ție în acest moment. Gândește-te să faci economii și să folosești, în limită posibilului, tot ce deții în prezent. Duminică, relaxează-te împreună cu prietenii sau rudele dragi. Printre discuții banale și activități distractive ai să afli informații prețioase. 
  
 Horoscop Gemeni 
 Sunt zile bune pentru a te ocupă numai de tine și planurile tale personale la sfârșitul acestei săptămâni. Lărgește-ți orizontul și depășește-ți lentoarea, atașamentul de relațiile și situațiile cunoscute. Te așteaptă o mulțime de experiențe interesante, care pe lângă dezvoltare personală îți vor aduce și prieteni noi. Chiar dacă, stările tale de spirit sunt fluctuante, cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să te echilibrezi foarte bine.

Continuarea pe astrocafe.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close