Antena 3 CNN Horoscop Horoscop primăvara 2022. Cum este influențată fiecare zodie de energia echinocțiului de primăvară

Horoscop primăvara 2022. Cum este influențată fiecare zodie de energia echinocțiului de primăvară

Echinocțiul de primăvară este momentul care marchează sosirea primăverii astronomice în emisfera nordică, în timp ce în emisfera sudică începe toamna astronomică. Este, de asemenea, data la care se spune că „ziua este egală cu noaptea”. Astrologii spun că trebuie să fim rapizi în a profita de oportunitățile care apar deoarece Mercur și Saturn își schimbă direcția.

Horoscop primăvara 2022. Cum este influențată fiecare zodie de energia echinocțiului de primăvară
Sursa foto: Pixabay,com
de Gabriel Dano    |    21 Mar 2022   •   17:11

Berbec

Faceți tot posibilul pentru a veni cu un plan de succes în circumstanțe dificile. Din păcate, nu primiți prea multe direcții utile. Este ca și cum ai încerca să montezi un corp de mobilier fără manual și instrucțiuni. Acesta este un motiv în plus pentru a lucra cu ceea ce ești absolut sigur. Talentele tale intuitive îți vor aduce mai aproape succesul în următoarele luni. Nesiguranța ta este în mare parte nejustificată. Faci o treabă excelentă.

Taur

S-ar putea să apară în curând ceva de sărbătorit - o simți destul de bine și tu. Dar, îți vine greu să o crezi pentru că simți în jur multă tensiune. După o iarnă lungă, ne aflăm acum într-un sezon proaspăt de speranță și creștere. Spre ușurarea ta, dezacordurile și vechile conflicte se vor îndrepta în mod natural către rezolvare. Ești pe drumul către un viitor mai bun.

Gemeni

A existat o absență a clarității într-un domeniu cheie al vieții tale, dar tocmai când pare că totul este fără speranță, soarele se pregătește să apară din nou pe strada ta. Lucrurile se îmbunățesc și viitorul sună bine. Acum, energia ta crește, frustrarea scade și poți vedea clar unde ai greșit. Cea mai întunecată oră este chiar înainte de zori.

Rac

A sosit momentul să-ți evoci creativitatea și imaginația. S-ar putea să nu ai încă toate ingredientele de care ai nevoie pentru a-ți realiza visele, dar nu va trece mult până să le faci. Toate elementele sunt accesibile. În lunile următoare, vei trece la acțiune. Odată ce îți găsești inspirația, nu te vei mai opri. Vei ocoli, însă, tot ce pare dificil, descurajant sau deprimant.

Leu

Fiecare zi aduce o nouă lecție. Dar nu este ca și cum ai intra de fiecare dată pe un teritoriu proaspăt, ci mai degrabă, percepția ta este cea care se schimbă. În următoarele luni, veți ajunge să vă vedeți altfel situația existentă. Oportunități ascunse vă vor fi aduse în atenție, deși erau acolo de când lumea. Nu te simțiți prost că le-ai ratat - bucură-te că în sfârșit ajung în centrul atenției. Există un timp pentru toate.

Fecioară

Dacă ați parcurs vreodată o distanță mare purtând un rucsac greu, îți veți aminti minunatul sentiment de ușurare care apare atunci când îl scoți în sfârșit. Ai purtat multă vreme o povară emoțională și materială. Este ca și cum o forță invizibilă a lucrat împotriva ta, determinându-te să complici prea mult problemele simple. Următoarele câteva luni îți vor oferi șansa de a scutura o parte din această greutate de pe umeri. Gata cu problemele - consolarea și fericirea sunt pe drum.

Balanță

Unele aspecte ale unei situații cu care te confrunți îți par greșite, dar momentan nu prea ai de ales – trebuie să supoți inconvenientele și să le rezolvi pe măsură ce treci prin asta. Să știi că lunile următoare îți vor aduce ceva ce îți dorești cu drag: libertatea!

Scorpionul

Există ceva de care ai nevoie mai mult în viața ta. Ei bine, în timp ce aștepți, poți începe prin a te concentra pe ceea ce ai în prezent. Există indicii ale unei schimbări în bine. În lunile următoare, vei avea ocazia să obții mult mai mult din această resursă.

Săgetător

Recent, așteptările tale au fost puse la încercare. Ai investit mult timp și efort într-un proiect care nu a dat roade - și ar trebui să funcționeze, deoarece ai făcut totul bine. Poate că ești nerăbdător. Este foarte probabil să fie nevoie de puțin mai mult timp. Lunile următoare vor aduce schimbări pozitive. Gheața se va sparge, totul va începe să curgă și vei primi ceea ce aștepți.

Capricorn

Trebuie să arunci o privire asupra chestiunilor care te interesează cu adevărat, deoarece ar putea să aibă un impact destul de mare asupra psihicului. Există ceva ce îți dorești mai mult decât orice. Te temi că s-ar putea să nu-l primești niciodată, dar trebuie să ignori această frică. Energii binefăcătoare veghează asupra ta. În lunile următoare, îți vei da seama că sunt mai puține îngrijorări decât crezi.

Vărsător

Ai nevoie de un anumit nivel de armonie și fericire pentru ca nevoile tale să fie satisfăcute. Dar acest lucru a fost greu de realizat în ultima vreme, deoarece au planat niște nori de furtună asupra ta. Deoarece nu ai timp să aștepți un miracol, va trebui să-ți creezi propriul miracol. Lunile următoare respectul de sine ar trebui să cunoască o creștere. Va apărea un plan clar pentru viitor. Ai de-a face cu o problemă spinoasă. O decizie constructivă poate fi luată și va fi luată.

Pești

Timpul și energia ta sunt destul de solicitate în această perioadă. Este esențial să acorzi mai multă atenție propriilor nevoi. În lunile următoare, vei descoperi mai multă claritate și certitudine în ceea ce întreprinzi, potrivit cbc.ca.

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close