Antena 3 CNN Horoscop Horoscop eclipsă de soare în Balanță, 14 octombrie 2023. "Inelul de foc" aduce schimbări semnificative, pentru toate zodiile

Horoscop eclipsă de soare în Balanță, 14 octombrie 2023. "Inelul de foc" aduce schimbări semnificative, pentru toate zodiile

Din punct de vedere astrologic, este important de reținut că eclipsa de soare din 14 octombrie se va afla aproape de Mercur și de Nodul Sud din Balanță. Acest lucru adaugă un strat de energie mercurială la acest amestec, care este perspicace, provocator și poate chiar colaborativ.

Horoscop eclipsă de soare în Balanță, 14 octombrie 2023. "Inelul de foc" aduce schimbări semnificative, pentru toate zodiile
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    13 Oct 2023   •   10:00

Venus (guvernatorul eclipsei) este în prezent în tranzit în Fecioară, un semn în care planeta relațiilor este considerată a fi "în detriment".

În ceea ce privește apropierea sa de Nodul Sud, călătoria în care ne îmbarcăm colectiv și individual (între acum și următoarele șase luni) va necesita o cantitate semnificativă de eliberare. Reflectați asupra dinamicii conexiunilor, parteneriatelor, relațiilor, negocierilor și capacității de a face compromisuri.

Nodul Sud poate rezona cu ceea ce ai trăit în ultimul deceniu, așa că gândește-te la anii 2014 și 2015 (când Nodul Nord era în Balanță, iar Nodul Sud era în Berbec), deoarece ar putea servi ca un preludiu a ceea ce te poți aștepta pe parcursul acestui episod de eclipsă.

Horoscop eclipsă de soare în Balanță, 14 octombrie 2023 pentru Berbec

Lucrurile interioare ale dinamicii relațiilor tale sunt aduse în prim-plan sub această eclipsă de Soare. Dar cu Nodul Nord al Destinului în tranzit pe teritoriul tău guvernat de Marte, este rândul tău să iei deciziile. Eclipsa de soare va sta, de asemenea, în apropierea lui Mercur cel vorbăreț și a Nodului Sud din Balanță, punând în evidență totul, de la angajamentele tale la energiile relaționale care nu mai servesc binele tău suprem. Cea mai bună parte? Cu guvernatorul tău ceresc, Marte, aflat oficial în Scorpionul transformator, ești un adversar formidabil.

Horoscop eclipsă de soare în Balanță, 14 octombrie 2023 pentru Taur

Atunci când reflectați la afacerile de zi cu zi și la obiceiurile de rutină, sunt ele în concordanță cu dorințele inimii voastre? Vă aduc bucurie? Pentru cei dintre voi care cultivați un talent sau o abilitate, vă maximizați potențialul? Fie în plan personal sau profesional, acest lucru ar putea fi în centrul atenției odată cu eclipsa de Soare de Lună Nouă din octombrie, mai ales cu Venus în Fecioară care vă luminează a cincea casă a autenticității și a exprimării de sine. De asemenea, va sta aproape de Mercur și de Nodul Sud, punând în lumina reflectoarelor rădăcina angajamentelor tale actuale, în special a celor care nu te mai servesc.

Horoscop eclipsă de soare în Balanță, 14 octombrie 2023 pentru Gemeni

Dacă, în mod conștient sau inconștient, te-ai abținut de la a-ți împărtăși darurile cu comunitatea ta și/sau pentru un bine mai mare, ești chemat să te uiți mai atent la angajamentele tale personale și să îți clarifici dacă merită să faci compromisuri pentru ele. Eclipsa de Soare va fi în conjuncție cu guvernatorul tău ceresc, Mercur, precum și cu Nodul Sud din Balanță. Ambele energii ocupă cea de-a cincea casă a ta, centrată pe inimă, a copiilor, a exprimării de sine și a proiectelor pasionale. Dacă ceva nu te face fericit, este timpul să renunți.

Horoscop eclipsă de soare în Balanță, 14 octombrie 2023 pentru Rac

A face altora pe plac nu este productiv atunci când este timpul să preiei conducerea. Cu toate acestea, pentru a găsi puterea de a lua atitudine, este nevoie să te duci în interiorul tău și să ai discernământ cu emoțiile tale. Eclipsa de Soare din octombrie va atinge a patra ta casă, cea care se bazează pe emoții, cea a căminului, a problemelor de familie și a sentimentelor cele mai intime, și totul în timp ce se află în imediata apropiere a lui Mercur și a Nodului Sud. Informațiile referitoare la casă și familie ar putea reapărea, dar este nevoie să eliberezi amintirile și/sau legăturile toxice care nu mai rezonează cu viitorul pe care speri să îl creezi.

Citește și: Lună nouă în Balanță, 14 octombrie 2023. Influența fenomenului astrologic asupra zodiilor

Horoscop eclipsă de soare în Balanță, 14 octombrie 2023 pentru Leu

Toată lumea are dreptul la propria opinie, așa că nu vă fie teamă să mergeți să explorați, chiar dacă asta înseamnă să vă găsiți adevărul individual în acest proces. Eclipsa de Soare din octombrie îți încarcă a treia casă a comunicării, a mentalităților și a anturajului imediat, și totul în timp ce face o conjuncție cu Mercur și Nodul Sud în Balanță. De asemenea, cu Venus în Fecioară, temele legate de confortul tău, încrederea, valorile și stima de sine sunt în prim-plan. Cu toate acestea, după ce ați căpătat o perspectivă (datorită lui Mercur) în timpul acestei eclipse, este posibil să ajungeți să găsiți rădăcina temerilor, și a nesiguranței voastre. Puteți să vă dezabonați de la aceste gânduri acum.

Horoscop eclipsă de soare în Balanță, 14 octombrie 2023 pentru Fecioară

Te simți în siguranță să te deschizi? Ce vă inhibă din dorința de a vă contopi? Nodurile Destinului îți încarcă a doua casă a "tot ceea ce este al tău" și a opta casă a intimității, și a bunurilor comune. Cum au evoluat aceste domenii ale vieții pentru tine în ultimul an? Eclipsa de Soare din octombrie va face conjuncție cu Mercur și Nodul Sud, aducând informații esențiale care ar putea aduce conștientizarea a ceea ce trebuie eliberat. Cu Venus în semnul tău, acest lucru ar putea să se învârtă în jurul identității tale, dacă nu și a rolului tău într-un parteneriat semnificativ.

Horoscop eclipsă de soare în Balanță, 14 octombrie 2023 pentru Balanță

În primul și în primul rând, veți dori să vă gândiți la începutul acestei povești cu eclipsa, care a început în aprilie. De atunci, cum a evoluat dinamica relațiilor tale și la ce aspiri în acest domeniu al vieții tale? Eclipsa solară de Lună Nouă din octombrie va aprinde semnul tău, și totul în timp ce se află în apropierea lui Mercur și a Nodului Sud. Venus se află, de asemenea, în Fecioară, evidențiind tiparele tale inconștiente și viața din spatele scenei, mai exact ceea ce nu îți mai servește. Abordarea ta față de o persoană semnificativă trebuie să fie reconsiderată.

Horoscop eclipsă de soare în Balanță, 14 octombrie 2023 pentru Scorpion

Există magie în ritualurile tale zilnice, dar viața ta din spatele scenei nu face excepție, Scorpionule. Acest lucru este deosebit de important de luat în considerare pe tot parcursul sezonului eclipselor, deoarece Nodurile Destinului îți luminează a 12-a casă a renunțării și a șasea casă a devotamentului. Din fericire, cu Marte în semnul tău, ai concentrarea, rezistența și pasiunea pură de a închide capitole, dar conștiința de sine este esențială. Acestea fiind spuse, eclipsa de soare din octombrie va face o conjuncție cu Mercur și Nodul Sud în Balanță, evidențiind angajamentele, conexiunile și contribuțiile care nu mai rezonează cu tine la nivel sufletesc.

Horoscop eclipsă de soare în Balanță, 14 octombrie 2023 pentru Săgetător

Dorințele inimii tale sunt mai puternice decât cuvintele în aceste zile, Săgetătorule. Când a fost ultima dată când te-ai ales pe tine însuți și ai urmărit ceva ce te pasionează cu adevărat? Eclipsa de Soare din octombrie din Balanță va aprinde casa ta 11 a asociațiilor, afacerilor comunitare și contribuțiilor sociale, și toate acestea în timp ce se află în imediata apropiere a lui Mercur și a Nodului Sud. Ține minte că Venus va tranzita Fecioara și a 10-a ta casă a autorității, sugerând probabilitatea ca tu să te eliberezi în sfârșit de nevoia de a lua decizii pentru aprobarea celorlalți.

Horoscop eclipsă de soare în Balanță, 14 octombrie 2023 pentru Capricorn

Când lucrezi neobosit pentru a-ți atinge obiectivele profesionale, ca să nu mai vorbim de reputația visurilor tale, este ușor să pierzi din vedere ceea ce contează cu adevărat. Acest lucru este deosebit de relevant pe parcursul eclipselor Berbec-Libră, deoarece acestea îți încarcă a patra casă a casei tale, cea a căminului, și a zecea casă a moștenirii - lumea ta interioară vs. realitatea ta externă. Cu toate acestea, eclipsa de soare din octombrie îți încarcă a patra casă a căminului și a familiei, și totul în timp ce se află în apropierea lui Mercur și a Nodului Sud al destinului. Reflectați asupra dinamicii relațiilor dvs. pe frontul de acasă și asupra modului în care acestea v-au modelat experiența în lume.

Horoscop eclipsă de soare în Balanță, 14 octombrie 2023 pentru Vărsător

Sunt sistemele tale de credință în concordanță cu informațiile pe care le-ai adunat din experiențe? Venus va fi un jucător cheie pe toată durata acestei eclipse, dar se va afla în Fecioară (a opta ta casă a uniunilor intime), aducând accentul pe temele de "a da și a primi" în timpul eclipsei solare de lună nouă din octombrie. Aceste energii ar putea să se învârtă în jurul resurselor tale comune, dacă nu și a logisticii plictisitoare din jurul parteneriatelor tale individuale. Mai important, această eclipsă solară va sta alături de Mercur și de Nodul Sud, aducând lumină asupra filosofiilor și sistemelor de credință cu care nu mai rezonezi.

Horoscop eclipsă de soare în Balanță, 14 octombrie 2023 pentru Pești

Dacă simplul gând de a te alege pe tine însuți și de a-ți onora valorile individuale te intimidează, aceste eclipse sunt aici pentru a te învăța câteva lucruri. Între timp, gândiți-vă la începutul primăverii și reflectați la fundamentul parteneriatelor voastre angajate, precum și la sentimentul vostru de siguranță? Ce a evoluat în aceste domenii ale vieții tale de atunci? Eclipsa de Soare din octombrie va aprinde a opta ta casă a fuziunilor, a schimburilor de energie și a întreprinderilor comune, făcând în același timp o conjuncție cu Mercur și Nodul Sud al Destinului. Venus se va afla, de asemenea, în Fecioară, evidențiind logistica sau planurile din relația sau relațiile tale care nu te mai fac să te simți în siguranță.

×
Subiecte în articol: Horoscop eclipsa de soare zodii
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close