Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Ele sunt zodiile cu care te potrivești cel mai bine pentru o partidă de amor

HOROSCOP. Ele sunt zodiile cu care te potrivești cel mai bine pentru o partidă de amor

HOROSCOP. Ele sunt zodiile cu care te potrivești cel mai bine pentru o partidă de amor
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
21 Noi 2019   •   23:47

Sigur ți s-a întâmplat să cunoști o persoană și să existe o chimie puternică între voi, fără să-ți dai seama exact care este motivul.

Deși a avea un partener compatibil sexual nu înseamnă întotdeauna că veți avea și o relație perfectă, cu siguranță te ajută să ai parte de câteva momente de neuitat. Practic, atunci când ai un partener perfect combatibil, amândoi veți avea grijă de nevoile celuilalt și veți descoperi ce anume vă place cu adevărat și cum puteți avea parte de momente perfecte împreună.

Nu este deloc ușor să găsești acest partener, însă astrele te pot ajuta. Așadar, consultă lista noastră și află cu cine ai putea avea o relație perfectă din punct de vedere sexual.

Berbec
Berbecii adoră teatru, chiar și când vine vorba despre relațiile intime. Așadar, ei au nevoie de persoane care să fie pregătite de diferite roluri.

Partener perfect: Leu

Se pare că Berbecul și Leul au o atracție puternică. Deși Berbecul vrea să aibă întotdeauna dreptate și este încăpățânat, toate aceste lucruri se schimbă atunci când întâlnesc un Leu. Atracția dintre ei este atât de puternică, încât în unele cazuri experiența este cu adevărat memorabilă.

Taur
Taurii sunt mai pasionați de BDSM și vor să încerce lucruri noi, așadar au nevoie de un partener potrivit pentru acest lucru. Acesta vrea să fie dominat, așadar este nevoie o persoană care să poate face asta cu ușurință.

Partener perfect: Scorpion

Scorpionul este pregătit în orice moment să ia decizii în numele Taurului când vine vorba despre relația intimă. Fie că este vorba despre depășirea limitelor, fie doar încearcă lucruri noi, Scorpionul și Taurul vor avea mereu o relație interesantă.

Continuarea aici.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close