Antena 3 CNN Horoscop Horoscop iulie 2023, cu Mariana Cojocaru. Misiunea karmică a Scorpionului e în pericol, blocaje în destinul Gemenilor

Horoscop iulie 2023, cu Mariana Cojocaru. Misiunea karmică a Scorpionului e în pericol, blocaje în destinul Gemenilor

Horoscop iulie 2023, cu Mariana Cojocaru. O lună de foc cu schimbări pentru unele zodii, blocaje karmice pentru altele, dar şi provocări, anunţă astrologul Mariana Cojocaru.

Horoscop iulie 2023, cu Mariana Cojocaru. Misiunea karmică a Scorpionului e în pericol, blocaje în destinul Gemenilor
Sursa foto: Antena Stars/Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    09 Iul 2023   •   16:44

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Berbec

Berbecul are înscris pentru luna iulie anumite examene foarte importante, de tip chironian. Axa karmică părăsește Taurul și Scorpionul în luna iulie și va intra în Berbec și Balanță. Acolo, prima planetă cu care rezonează este Chiron, care nu este o planetă simplă. Acest Chiron va intra tot în luna iunie în mișcare retrogradă. Deci ce nu ai înțeles vei fi acum întrebat la examenul vieții, pentru că anumite testări se fac chiar în timpul vieții. Cum se zice, până la Dumnezeu te mănâncă sfinții. Prin urmare, Berbecii trebuie să fie acum atenți în zona sentimentală, dacă relația merită sau nu merită. Atenție ce relații pot să atragă, pentru că e foarte important gradul de compatibilitate cu partenerul. Sunt încercări, sunt anumite tensiuni, pentru că avem Lilith care considerat malefic, Marte care este considerat malefic, Venus este pozitiv, dar intră în mișcare retrogradă. Deci tot ce ține de trecutul sentimental neîmplinit, lucruri care s-au acumulat acum se pot dezlănțui, declanșa și nu oricum. Deci Berbecii, la aceste examene chironiene trebuie să înțeleagă dacă au deschidere pe destin sau dacă ceva s-a blocat și nu oricum. 

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Taur 

Taurii au și ei încercări pe destin, cum ca și cum destinul ar fi supus unor sporturi extreme. E riscant, are un grad de risc foarte mare și nu întâmplător, pentru că acolo avem niște energii vulcanice, iar aspectele din Taur fac un marcaj astral interesant, de cuadratură cu planetele din Leu. Vestea bună este că axa karmică părăsește Taurul, dar provocările rămân pe măsură, pentru că cei care nu au înțeles ce aveau de înțeles în ceasul al 12-lea atenție, acum se pot trezi încolțiți, băgați în corzi de aceste aspecte grele. Atenție mare de tot la relația cu familia, la sănătate. Acolo sunt conflicte, certuri, dispute, supărări, chiar încercări, pierderi. 

Citeşte şi: Horoscop 1-15 iulie 2023, cu Cristina Demetrescu. Scorpionii se conectează cu planul divin, Racii stau bine din punct de vedere energetic

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Gemeni 

La Gemeni, destinul lor pare să fie înfrânat, gripat sau pur și simplu ca un mecanism să se blocheze din cauza faptului că nu a fost întreținut în timp cum trebuia, ca la o mașină. Prin urmare, în iulie și august, acest destin necesită urgent reparații, nu cârpeli. Gemenii în general sunt foarte simpatici, ei știu cum să se fofilească, să rezolve, doar că nu putem să tărăgănăm lucrurile. Prin urmare, Gemenii trebuie să înțeleagă acum, dincolo de aspectele care țin de spiritualitate, de studii, dacă merită anumite deplasări sau nu, decizii care țin de jobul lor sau de studii în străinătate, de reorientare profesională. Nici măcar nu știu dacă sunt pe o direcție corectă. Are momente în care parcă simte că-i fuge ceva de sub picioare. Recomandări: atenție la comunicare, pentru că în momentul în care discutăm de un aspect de blocaj treci de la o stare la alta cu o rapiditate foarte mare şi acum riscul este să te agiţi, să te enervezi, să te cerţi cu toată lumea.

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Rac 

Pentru nativii Rac se conturează dileme, în sensul în care nu găsesc răspunsuri la anumite întrebări care-i preocupă și îi presează de foarte multă vreme, probleme existențiale. Unele pot să fie chiar concrete: de faptul că nu și-au rezolvat anumite situații care țin de carieră, de job, de business, de contracte, nu știu cum să încheie, să negocieze, să discute de chestiuni care țin de bani, bunuri de valoare, chiar de pierdere. În anumite perioade trebuie să știi să te pui la adăpost. Recomandări pentru nativii Rac, la modul general: clar trebuie să deschidă ochii bine de tot, pentru că există acolo niște riscuri și pot fi supuși unor presiuni și unor pierderi care nu îi vor lăsa pe Raci indiferenți. Deci, vigilenţă maximă.

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Leu

La ei este o încărcătură foarte mare. Când vorbim de Lei, care, de regulă, sunt mai ocrotiți decât alții, trebuie să ştie că în perioada următoare nu va fi foarte simplu. Conjuncția Lilith-Marte cu Venus și Venus retrograd din a doua jumătate a lunii, care deja, din punctul meu de vedere, este vizibilă și este activă, trebuie să-i pună în gardă pe Lei. Tensiunile nu sunt simple, sunt din foarte multe puncte de vedere, chiar periculoase sau incisive sau îi pot pune pe Lei în situații care să provoace fie suferință, fie lacrimi, fie afecțiuni, pentru că Luna neagră se duce pe sănătate, fie chestiuni foarte riscante și ascunse de care încă nu-și dau seama. Prin urmare, vestea bună la Lei este dată de faptul că anumiți Lei se pot îndrăgosti rapid. Veștile mai puțin bune pot să țină de risc de accidente, risc de conflicte așa care izbucnesc din senin, risc de afecțiuni, dar de care nici măcar nu bănuiești, nu-ți dai seama. Așadar, vigilență și cumpătate şi la Leu.

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Fecioară

Pentru Fecioară, lucrurile stau un picuț mai binișor decât la Leu. Dar e o lună în care apar tot felul de conflicte interioare, de dileme și de cumpene. Toate acestea sunt înscrise pe un sector astral foarte sensibil în cazul Fecioarei, pentru că acolo se conturează un soi de dușmani invizibili și dușmani vizibili. Cei vizibili se cam știu, dar nu toți. Noi avem impresia că totul este tehnic, rece, calculat și matematic. Nu. Ele toate în profunzime adună ceva sau provoacă ceva, o stare. Care este gradul de compatibilitate? Mă refer la latura sentimentală și la relațiile de familie din interiorul familiei și la relația cu copiii sau pe un cerc mai restrâns.

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Balanță

La Balanță, greul abia de acum începe, pentru că trece axa şi va intra karma negativă. Balanța poate să nu-și dea seama acum decât o parte, 30% dintre ele. Greul abia începe. Evident că prima vizată este misiunea karmică de viață cu care au fost investiți pe pământ. Pe urmă discutăm de structura lor ca și caracter, personalitate, dacă sunt mai puternici, dacă sunt mai slab, ce trebuie să corecteze, de ce nu au corectat. Pentru că este ceasul al 12-lea şi nu cred că a venit cineva care să facă umbră pământului degeaba. Și luna iulie pentru ei este cu încercări, în primul rând pe zona emoțională interioară, pe urmă sentimentală, afectivă, pe urmă pe zona de carieră, job. Dacă ai ajuns acolo unde trebuia să ajungi, pentru că provocările abia încep, abia se conturează. 

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Scorpion

Scorpionul mai scapă de poveri, dar apar schimbări bruşte pe zona carierei. Schimbarea bruscă îi poate pune în dificultate, nu ştiu încotro să o ia. Pentru Scorpioni, în general, aș spune că este bine să se cunoască mult mai în profunzime cu destinul lor, cu tot. Pentru că această axă karmică ținea mai degrabă de soartă și mulți își acceptă soarta. Prin urmare, trebuie să fie foarte atenți la aceste schimbări, cum vin, la întrebările pe care și le-au pus și n-au găsit răspuns, de ce n-au găsit răspuns, ce-i macină, de ce-i macină și mai ales, care sunt căile de rezolvare? Cele cinci planete retrograde exact aici vin și sunt ca și piesele de șah pe tabla destinului. 

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Săgetător

Săgetătorii sunt boemi și oarecum aventurieri în perioada asta. Este o zodie dublă, iar alții sunt marcați de tarele trecutului. Anumite chestiuni fie le-au făcut instinctiv, nerealizând pe moment de ce au ajuns în situațiile respective, de ce trebuiau să ia nişte decizii pe care le-au luat rapid, negândind pe termen lung și rezolvând problema din scurt, pe moment. Aspectele care țin de conjuncția cu Lilith-Marte și Venus retrograd sunt exact pe casa străinătății, deci acolo sunt tarele. Pe casa străinătății, care este marcată destul de dur și riscant. La fel, aspectele sunt pe casa studiilor și mai ales pe casa spiritualității. Când vorbim de spiritualitate, vorbim de faptul dacă au înțeles ce înseamnă o evoluție corectă sau trăiesc boem în mediul lor de aventurieri, unde totul este frumos și nimic nu li se poate întâmpla, ca într-o bulă. Sigur că li se poate întâmpla ceva, dar impactul este atât de mare și, într-un final, destinul te pune în ipostaza în care poți să alegi, dar nu faci decât trăind în bula aia, să amâni niște lucruri care sunt esențiale pe calea ta evolutivă. Nu este un moment bun pentru luat decizii. În condițiile date, ei fie amână deznodământul şi se gândesc că ce e val, ca valul trece, fie încearcă să-și caute repere, rădăcini noi, deschideri noi cu ramuri cu tot, orientative

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Capricorn

La Capricorn, am văzut tot felul de constrângeri provocate de un Pluton care a revenit și care e în mișcare retrogradă. Constrângerile pot viza zona de carieră. Sunt constrângeri care țin de starea de spirit a Capricornului, pentru că tot a fost luat la întrebări de acest Pluton retrograd în ultimii ani și dacă nu au rezolvat chestiuni care țin de ei, de interior, de șlefuirea lor ca un diamant, chiar de refuzul modului de a te lăsa șlefuit de univers, atunci Pluton revine și este sâcâitor. Prin urmare, vor fi constrânși şi când ești constrâns, te întrebi de ce mi se întâmplă tocmai mie? Pot să spun că i se întâmplă cu un scop: spre evoluție, spre binele lor, că nimeni, nici măcar Universul, nu ne vrea răul. Dar la un moment dat, când se adună prea multe se desfac ca și cupa unui excavator și de unde trăiam în zona de relativă acalmie, simțim cum ne fuge pământul de sub picior. 

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Vărsător

Nici la Vărsător nu este foarte bine, pentru că sunt planetele în Leu, zodia opusă și în oglindă. Fiind planete în Leu, Vărsătorul, care de regulă este destul de aerian că e zodie de aer, nu are cum să rămână indiferent la această gâlceavă. Atât Lilith, cât și Marte și Menus retrograd din Leu, care va face opoziție cu soarele natal, îi ia la întrebări: ce merită, ce nu merită, inclusiv pe zona de familie, dragoste, sentimente în așa fel încât pot să ducă la dispute, nemulțumiri, neînțelegeri, divorţ. Acum e perioada în care e bine ca Vărsătorul să își facă o anumită evaluare: dacă relația este compatibilă sau incompatibilă, care este gradul unde s-a ajuns în ultimii ani de zile? Prin urmare, trebuie să facă o evaluare fiecare Vărsător dacă mai este compatibil cu partenerul, dacă merită relația sau dacă nu, care este calea corectă de a redresa lucrurile. Așadar, evaluări în relații pentru Vărsător.

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Pești

Nativii Pești trebuie să fie atenți și cu ochii pe copii, ca pe butelii în perioada care vine, și nu numai. De asemenea, pe relațiile profesionale de la locul de muncă, poate sunt chiar ceva nemulțumiri și constrângeri legate de loc de muncă, pe carieră și ce este important pe sectorul acesta. Ei câteodată trăiesc într-o lume a lor și nu realizează că vine o presiune de genul acesta. Pe urmă, importantă este și sănătatea în luna aceasta. Anumiți nativi ai zodiei pot avea probleme care nu sunt simple. Unele pot viza zona stomatologică, craniul, capul, altele avertizează persoanele cardiace, probleme care s-au adunat în timp. Nemulțumirile adunate se pot duce pe sistemul de sănătate și pot să scadă puternic imunitatea organismului. Aspectele lunii iulie și august se vor duce foarte mult pe zona de sănătate datorită conjuncției, în sensul că Lilith fiind în conjunctura respectivă și faptul că axa karmică se mută vine cu o presiune mare la persoanele care au ceva de înțeles legat de sistemul lor imunitar, pentru că poți să îți faci analizele, să iasă perfect și în realitate, în interior să existe o problemă, a spus astrologul Mariana Cojocaru, la emisiunea Lumea nevăzută, de la Antena Stars.

×
Subiecte în articol: Horoscop Mariana Cojocaru
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close