Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 1-15 august 2022, cu Cristina Demetrescu. Conjunctură nefavorabilă pentru mai multe zodii

Horoscop 1-15 august 2022, cu Cristina Demetrescu. Conjunctură nefavorabilă pentru mai multe zodii

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat previziunile astrologice pentru primele două săptămâni ale lunii august 2022. Această lună aduce ceva mai multe tensiuni pentru toate zodiile, a explicat astrologul.

Horoscop 1-15 august 2022, cu Cristina Demetrescu. Conjunctură nefavorabilă pentru mai multe zodii
de Gabriel Dano    |    02 Aug 2022   •   18:12

Iată principalele previziuni astrale făcute de Cristina Demetrescu într-o emisiune TV.

Berbec

Berbecul beneficiază de ajutorul lui Marte pe zodia Fecioarei, undeva în zona sănătății. Analize mai detaliate, mai ales atunci când îi deranjează ceva, îi supără ceva. Trebuie obligatoriu, cu Mercur în Fecioară, să afle care este cauza pentru care nu se simt bine și atunci vorbesc, întreabă, fac analize. Este bun și din punct de vedere profesional. Se pare că au foarte mult de muncă, dar găsesc energia să facă lucrul acesta.

Jupiter în zodia Berbec, pentru că este în zodia lor, s-ar putea să-i blocheze din fața unor drumuri. Dar, cu Mercur în Fecioară, s-ar putea să sacrifice puțin timp, să sacrifice anumite planuri, proiecte, dar cumva este spre binele lor.

Taur

În dragoste, Mercur în Fecioară s-ar putea să-i facă puțin mai pisălogi, să aibă puțin mai mult mania persecuției, adică nu-i face foarte simpatici. În schimb, se pot sacrifica pentru partenerii lor de viață sau pot sacrifica ceva din timpul lor pentru dragoste. Dacă iubirea o cere, dau înapoi în fața unor tratamente sau găsesc alte tratamente mai bune. Își înfrânează anumite dorințe. Probabil acolo fac ei anumite calcule dacă e bine sau nu să plece la drum. Jupiter este cel expansiv și atunci au puține frustrări din acest motiv.

Gemeni

Gemenii se organizează în casă, acasă, s-ar putea să repare, să schimbe mobila, să-și construiască anumite sertare. Mercur se află pe teritoriul casei, al domiciliului și chiar și cei care n-au mai pus mâna de mult să facă ceva în casă, în momentul de față nu mai suportă. Mercur în Fecioară este și cel cu ordinea, dar și cel cu igiena. În planul prietenilor, Jupiter retrogradează și atunci s-ar putea ca unii, anumiți prieteni care s-au arătat de ajutor sau le-au promis anumite lucruri, să-și retragă aceste promisiuni și Gemenii să fie puțin dezamăgiți. Dar probabil că există niște motive și trebuie să le afle pe cele reale, nu trebuie să le interpreteze.

Rac

Racii mai mult să facă decât să vorbească. Ei sunt în perioada de practică, adică dacă au învățat anumite lucruri și încă nu au suficient curaj încât să plece la drum cu anumite proiecte, atât Mercur, cât și Jupiter retrograd, care se află pe carieră, stă acolo pentru a le propune zile foarte bune, cu condiția să se apuce de treabă, adică pur și simplu să practice ceea ce au învățat până în momentul de față.

Leu

Leii sunt mai chivernisiți în această perioadă, probabil că au cheltuit mult. Prezența Soarelui în Leu îi face pe toți, nu numai pe Lei, să dorească să se distreze, să-și sărbătorească ziua de naștere. Acum depinde cât au, cât au mâncat și cât au băut. Deci, trec pe buget de austeritate. În plus pot să anuleze niște drumuri.

Fecioara

Fecioarele sunt mai vorbărețe, mai muncitoare. Practic îi organizează pe toți, intră în priză, este și critică, dar simte nevoia să preia controlul. Adică unde vede că nu se face, face ea. Sau cel puțin îi organizează pe ceilalți. Anumite fonduri sau bani s-ar putea să întârzie, dar nu este nicio problemă. Există motive și cauze pentru care nu încasează anumiți bani, dar banii ăia nu sunt pierduți, ci cu siguranță vor veni.

Balanța

Mercur le va traversa în primul rând casa sănătății. Este vorba despre starea lor de bine și despre a se autoevalua și de a vedea cum se simt ele mai bine, cât dorm, cât muncesc, adică acolo trebuie să-și creeze un fel de echilibru. Atenție și la bârfe, discuții, comentarii, dar și gânduri ascunse. Adică Balanța nu simte nevoia în această perioadă să declare tot ce face.

Scorpion

Scorpionul muncește mult, se implică multă, promite mult, nu este genul care să facă lucrul ăsta, dar se pare că e o abundență de invitații către el și s-ar putea să rămână fără timp, adică-și umple agenda și la un moment dat vede că clachează. Pentru că are foarte multe proiecte. Se gândește și la hobby-uri și la muncă. Vrea să le facă pe toate în același timp și intră puțin în panică.

Săgetător

Săgetătorii calculează, organizează anumite lucruri în așa fel încât să fie bine. Mercur în Fecioară îi face să tindă spre perfecționism. Pe zona profesională, probabil că sunt câteva lucruri de organizat și trebuie să fie bine, foarte bine făcute și organizate. Jupiter retrogradează în planul distracțiilor, al iubirii. Probabil că a făcut destul de multe excese și vor avea o foarte mare dorință de a se distra. Și fiecare în funcție de vârstă și buget.

Capricorn

Mercur este pe casa străinătății. Pot fi deplasări în străinătate, pot fi anumite călătorii care au un dublu sens, adică și de plăcere, dar și de informare. Poate unii se duc să cerceteze o anumită piață sau ies la un târg. Jupiter este retrograd tot pe zona casei noi. În general, procesele astea nu se întâmplă peste noapte. Se întâmplă mai greu și retrogradarea cumva îi dă puțin înapoi.

Vărsător

Vărsătorii plasează banii foarte greu, le e teamă de o anumită investiție, deși vin propuneri către ei. S-ar putea să primească informații eronate, deci foarte mare atenție la acte false, informații false și tot felul de manipulări.

Pești

Peștii trebuie să fie atenți la afaceri ilegale sau la ideea de a face bani peste noapte din surse mai puțin legale. Au multe discuții în plan conjugal, probabil că trebuie să se sfătuiască sau nu au voie din partea partenerilor să facă ce vor ei. 

×
Subiecte în articol: Cristina Demetrescu Horoscop
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close