Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Lună Nouă în Balanță 2021. Gemenii sunt deschiși la noi experiențe, Peștii sunt pregătiți pentru provocări

Horoscop Lună Nouă în Balanță 2021. Gemenii sunt deschiși la noi experiențe, Peștii sunt pregătiți pentru provocări

Horoscop Luna Nouă în Balanță. Această Lună Nouă, care se întâmplă astăzi, 6 octombrie, este momentul perfect pentru relații sănătoase și armonioase.

Horoscop Lună Nouă în Balanță 2021. Gemenii sunt deschiși la noi experiențe, Peștii sunt pregătiți pentru provocări
Sursa foto: Pixabay
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Oct 2021   •   17:00

Cheia pentru a profita la maximum de acest tranzit lunar este să vă așezați și să clarificați ce doriți.

Energia zodiacală a Balanței influențează simțul dreptății, al echilibrului și al corectitudinii.

Mercur Retrograd, care se termină pe 18 octombrie, influențează de asemenea mersul lucrurilor.

Horoscop Lună Nouă în Balanță 2021 pentru Berbec

Se întrezărește o relație. Tot ce trebuie să faceți este să fiți voi înșivă și să nu vă gândiți prea mult. Ceea ce căutați este chiar după colț. În această Lună Nouă, fiți clari cu privire la intențiile voastre.

Horoscop Lună Nouă în Balanță 2021 pentru Taur

Binecuvântările sunt la ordinea zilei. O veche oportunitate de muncă sau un fost coleg de muncă reapar în peisaj. Fiți dispus să arătați cât de mult ați evoluat în ultimele luni. Ceea ce este vechi poate deveni nou și poate duce la o avansare în carieră.

Horoscop Lună Nouă în Balanță 2021 pentru Gemeni

Petreceți această Lună Nouă cu sufletul deschis la noi experiențe. Este momentul potrivit să colectați experiențe și senzații. Veți fi creativi și vă veți bucura de roadele imaginației.

Horoscop Lună Nouă în Balanță 2021 pentru Rac

Împodobirea casei este exact impulsul de care aveți nevoie pentru a profita la maximum de această energie a Lunii Noi. Mercur Retrograd vă va aduce amintiri vechi, dar în confortul casei veți fi capabili să procesați orice.

Horoscop Lună Nouă în Balanță 2021 pentru Leu

Nu veți produce rezultatele dorite peste noapte și este în regulă. Această Lună Nouă vă îndeamnă să vă reinventați stilul. Mercur Retrograd vă ajută să recunoașteți modul în care sunteți percepuți de alții și este timpul să faceți îmbunătățiri.

Horoscop Lună Nouă în Balanță 2021 pentru Fecioară

Luna Nouă din Balanță vă ajută să atrageți ceea ce căutați de mult. Dacă aveți dorință, puteți fi siguri că o veți putea atrage fără probleme.

Horoscop Lună Nouă în Balanță 2021 pentru Balanță

Se întâmplă atât de multe pentru tine! Luna Nouă și Mercur retrograd vă vor face mai conștienți de propria persoană. Vă veți concentra asupra voastră. Încercați să nu vă luați angajamente excesiv față de ceilalți.

Horoscop Lună Nouă în Balanță 2021 pentru Scorpion

Cheia acestui eveniment astral este să vă gândiți la emoțiile voastre. Veți conștientiza ceea ce vă deranjează și veți lua măsurile corespunzătoare pentru a îmbunătăți situația. Exprimați ceea ce credeți.

Horoscop Lună Nouă în Balanță 2021 pentru Săgetător

Vi se deschid noi oportunități. Asigurați-vă că vă luați în serios. Dacă sunteți atenți, aveți potențialul de a avea un impact durabil.

Horoscop Lună Nouă în Balanță 2021 pentru Capricorn

Un nou proiect se ivește și veți avea recompense semnificative. Singura problemă este că nu vor veni cu ușurință. Răbdarea și angajamentul sunt cheia. Chiar dacă este posibil să doriți să vă grăbiți, este mai bine să faceți lucrurile pe rând.

Horoscop Lună Nouă în Balanță 2021 pentru Vărsător

O nouă lecție vă așteaptă chiar după colț. Sunteți obișnuiți să învățați din experiențele altor persoane - acest lucru vă permite să înțelegeți mai bine lumea. Dar în timpul Lunii Noi, vi se cere să reflectați la ceea ce ați învățat și să vă confruntați cu unele adevăruri dificile despre voi înșivă.

Horoscop Lună Nouă în Balanță 2021 pentru Pești

Schimbarea nu vă este străină, iar suspansul vă este familiar. Vi se vor prezenta noi provocări. Deși va fi dificil, transformarea vă va fi oportună.

×
Subiecte în articol: Horoscop luna noua Luna
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close