Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Marte retrograd 2022. Efecte nefaste pentru mai mulți nativi ai zodiacului

Horoscop Marte retrograd 2022. Efecte nefaste pentru mai mulți nativi ai zodiacului

Marte în Gemeni 2022. Din 20 august 2022 și până pe 25 martie 2023, Marte, va călători pentru o perioadă neobișnuit de lungă prin Gemeni.

frty6
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    18 Aug 2022   •   17:57

Marte petrece, de obicei, aproximativ două luni în fiecare zodie, dar, din cauza mișcării retrograde dintre 30 octombrie 2022 și 12 ianuarie 2023, vom avea o călătorie prelungită cu posibile exploatări ale talentelor noastre. Partea proastă e că am putea avea dubii cu privire la modul în care să le folosim.

Dacă Soarele reprezintă identitate, atunci Marte este ego-ul brut, care te determină să evoluezi, să excelezi și să-ți urmărești ambițiile. Marte caută victoria și prosperă în conflicte relaționale. Marte guvernează Berbecul și Scorpionul.

Poziția sa în harta ta natală, dezvăluie unde sunt individualitatea și puterea ta. Cu Marte în acțiune nu e neapărat vorba despre egoism. Uneori, este nevoie de un războinic pentru a-i apăra pe cei dragi sau pentru a lupta pentru ceva care contează.

Marte conduce, acționează. Dintre toate planetele, Marte interacționează cel mai mult cu corpul tău fizic, ca un vas al creației si distrugerii. Pe măsură ce Marte se mișcă prin zodiac, acesta intră în ciocniri și alianțe cu alte planete, declanșând adesea conflicte cu autoritatea (Saturn) sau furnizând motivație pentru vise abstracte (Neptun). În mod firesc, galopează prin semne precum Berbecul si Capricornul, inspirând la acțiune si leadership.

Și se străduiește să găsească un loc in semne hiper-relaționale precum Balanta și Peștii.

Când planeta acțiunii decisive intra in semnul dualității, se simte ca și când fiecare cale este brusc împărțită. Cand Marte intră în Gemeni, poate explora o gamă largă de talente, opțiuni și posibilități. Dar cu aceasta alegere vine indecizia, ambiguitatea și paralizia. Citește previziunile pe larg, pe sfatulparintilor.ro.

Marte retrograd: Semnificaţie astrologică şi modul în care ne influenţează

O dată la doi ani, Marte se află în mişcare aparent retrogradă. În astrologie, Marte reprezintă acţiune, energie, determinare, agresivitate, dar şi sexualitate (simbolul masculin). „Planeta roşie” ne ajută să luptăm pentru ceea ce ne dorim – poziţionarea ei în harta natală ne arată în ce domenii avem energia şi puterea necesare pentru a ne atinge ţelurile. (>> Marte în cele 12 case, în astrograma natală) De asemenea, Marte e asociat cu accidente, răniri şi diverse evenimente violente.

Marte intră în mişcare retrogradă aproximativ o dată la doi ani, pentru 70-80 de zile. Atunci când Marte este retrograd, nivelul energiei scade. Poate nu mai suntem foarte motivaţi sau nu avem curajul să acţionăm. În schimb, adunăm frustrarea în interiorul nostru. E foarte important să nu îndreptăm spre noi toată energia (în special cea negativă) care se adună. Trebuie găsite modalităţi prin care să ne descărcăm – de exemplu făcând sport. Şi nu vărsându-ne nervii pe persoanele din jur!

În această perioadă, e indicat să nu începem a pune în practică anumite planuri, pentru că acestea s-ar putea amâna sau chiar să nu se realizeze. Este indicat să analizăm – în această perioadă a introspecţiei – ce vrem şi cum ne putem atinge ţelurile, dar să punem în practică planurile noastre abia după ce Marte începe din nou mişcarea directă.

×
Subiecte în articol: Horoscop Marte retrograd
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close