Antena 3 CNN Horoscop Horoscop martie 2022. Balanțele au un potențial energetic impresionant, Capricornii se focalizează pe a face cât mai mulți bani

Horoscop martie 2022. Balanțele au un potențial energetic impresionant, Capricornii se focalizează pe a face cât mai mulți bani

Principalele evenimente astrologice, cu un impact major asupra horoscopului din luna martie 2022, sunt tranzitul lui Marte și cel al lui Venus în Vărsător, cel al lui Mercur în Pești și, apoi, în Berbec, intrarea Soarelui în Berbec, Luna nouă din Pești și Luna plină din Fecioară.

Horoscop martie 2022. Balanțele au un potențial energetic impresionant, Capricornii se focalizează pe a face cât mai mulți bani
Sursa foto: Unsplash. com | Rodolfo Sanches
de Gabriel Dano    |    10 Mar 2022   •   21:33

Horoscop martie 2022 Berbec

Nativii din Berbec se remarcă prin succese obținute grație activităților în grup și eforturilor din cooperări. Uneori, trebuie să-și înfrâneze tendința de a se impune cu orice preț într-o poziție de lider. Optimismul care îi caracterizează atrage de partea lor mulți oameni, dornici să se bucure de compania lor. Devin, de altfel, tot mai conștienți de rolul pe care-l au în existența altor persoane, mai ales apropiate.

Horoscop martie 2022 Taur

Horoscopul Taurului din martie 2022 anunță un răstimp ce îi stimulează ambiția de a fi recunoscut pentru realizările sale. Are posibilitatea să își pună la punct o afacere pe cont propriu, aflându-și asocieri de nădejde în acest scop, având în vedere că posedă o forță de persuasiune extraordinară.

Horoscop martie 2022 Gemeni

Pentru Gemeni, se vestește o perioadă în care sunt mai entuziasmați și mai îndrăzneți decât de obicei, sunt traversați de pofta de a se lansa în noi aventuri, incitante, eventual de peste hotare, și de imboldul de a-și mări orizonturile cunoașterii, inclusiv prin studii.

Horoscop martie 2022 Rac

Racul se poate confrunta cu dispute legate de proprietăți sau bani împărtășiți cu altcineva. Poate avea beneficii financiare de la cineva apropiat, de la o rudă sau un asociat. Ceva ce îi ajunge la urechi îl poate deranja peste măsură. Mai subtil în descifrarea indiciilor din interacțiunea sa cu alții, reușește să-și dea seama pe cine se poate baza, și pe cine nu.

Horoscop martie 2022 Leu

În cazul Leului, se pune accentul pe evitarea unor lupte pentru putere cu parteneri din toate sferele existenței sale. În schimb, ar fi indicat să se focalizeze pe cooperarea cu astfel de persoane în soluționarea problemelor care par să le stea în cale, mai cu seama că poate avea nevoie în curând de ajutorul lor.

Horoscop martie 2022 Fecioară

Cei născuți în Fecioară par să aibă la îndemână o mai mare energie îndreptată către muncă, care îi ajută să facă față unei mulțimi de sarcini, activități. Dacă își țin sub control impulsul de a le sări țandăra din orice și relaționează cu tact și respect cu colegii și șefii lor, pot fi extrem de apreciați la serviciu. Oricum, creativitatea lor pare să le iasă cu pregnanță la iveală.

Horoscop martie 2022 Balanță

Potrivit horoscopului din martie 2022, Balanța posedă un potențial energetic impresionant, dar nu are mereu îndeajunsă autodisciplină pentru a și-l direcționa cu folos. Nu prea are chef de muncă ci, mai curând, de distracție, amuzament. Înzestrată cu un magnetism aparte, poate face multe cuceriri, însă, pentru a evita dezamăgiri ulteriore, i se recomandă să-și îndrepte favorurile numai către o persoană pe care o iubește cu adevărat, din tot sufletul.

Horoscop martie 2022 Scorpion

Scorpionul este instinctiv înclinat să se mențină în autoapărare și să fie cât mai protector față de membrii familiei sale. Poate, câteodată, să exagereze în această privință, încercând să ia decizii în numele lor. Pentru a evita disputele, ar fi necesar să se consulte cu persoanele apropiate și să le înțeleagă autenticele năzuințe. De asemeni, poate fi mobilizat să dea o nouă față casei sale, prin așa-numita curățenie de primăvară.

Horoscop martie 2022 Săgetător

Nativii din Săgetător au mintea cutreierata de o grămadă de planuri și idei, riscând să-și risipească eforturile în prea multe direcții, fără a avea vreun rezultat palpabil. Este necesar, așadar, să se concentreze pe rând pe planurile lor, după ce, în prealabil, și le-au  prioritizat. Își expun cu claritate, fățiș, gândurile, fără a a îngădui altora să le devieze.

Horoscop martie 2022 Capricorn

Capricornul are, inițial, drept prioritate, focalizarea către a face cât mai mulți bani. Trece printr-un răstimp foarte favorabil unor astfel de demersuri, mai cu seamă că își află noi resurse în acest sens. Câteodată trebuie să-și stopeze impulsul de a arunca cu banii pe fereastră. Siguranța financiară trebuie să prevaleze!

Horoscop martie 2022 Vărsător

Nativii din Vărsător își afirmă cu tărie personalitatea și independența, își dinamizează punerea în aplicare a proiectelor lor, sunt gata să riposteze oricând cineva sau ceva se pune în calea lor. Ar fi bine, totuși, să fie mai temperați, să nu creadă că oricine li se opune, îndeosebi pentru că ajung să joace un rol principal pe scenă lumii. Unii dintre ei, nu se mulțumesc cu atât, și se pot strădui să își optimizeze imaginea exterioară.

Horoscop martie 2022 Pești

Peștii sunt înclinați să-și revadă lecțiile de viață din trecut, să reflecteze asupra țelurilor lor majore și să-și ajusteze calea către ele, fiind avantajați în acest sens de o intuiție ieșită din comun. Își pot canaliza energia îndeosebi către chestiuni private, personale. Pot să iubească în secret pe cineva, fără a-și mărturisi sentimentele, sau să se angajeze într-o idilă tainică cu  cineva care pare că le este un adevărat suflet pereche. Previziunile, pe larg, pe Diane.ro.

 

 

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close