Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva 22-28 noiembrie 2021. Leii au protecție astrală, Săgetătorii au succes brusc și neașteptat

Horoscop Minerva 22-28 noiembrie 2021. Leii au protecție astrală, Săgetătorii au succes brusc și neașteptat

Astrologul Minerva are previziuni-surpriză pentru mai multe semne zodiacale. Cei mai vizați de vești neașteptate sunt Fecioarele, Balanțele și Săgetătorii.

Horoscop Minerva 22-28 noiembrie 2021. Leii au protecție astrală, Săgetătorii au succes brusc și neașteptat
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
de Gabriel Dano    |    22 Noi 2021   •   16:31

Horoscop Minerva Berbec

Berbecii trebuie să pună lucrurile cap la cap. Chiar dacă plăcile drumului lor sunt mici,. este un început. E posibil să aibă o stare mentală foarte creativă în această săptămână.

Horoscop Minerva Taur

Taurii trebuie să abordeze totul diplomatic. Să aibă încredere în fiecare mișcare pe care o fac și să nu-și facă griji dacă alții îi privesc cu ochi nu tocmai buni.

Horoscop Minerva Gemeni

Gemenii nu trebuie să reacționeze impulsiv, ci să analizeze situația cu atenție. Nu au dreptul să riposteze, să îi agreseze pe ceilalți din punct de vedere verbal.

Horoscop Minerva Rac

Racii se simt inspirați de artă. Vor să împărtășească niște sentimente cu cineva special. Se simt bine în preajma copiilor. Îi fac să se simtă din nou tineri.

Horoscop Minerva Leu

Leii trebuie să-și lase spiritul să zburde. Cu asteroidul Vesta în Săgetător, dacă se concentrează pe lucrurile bune, nu au cum să aibă parte de rău.

Horoscop Minerva Fecioară

Fecioarele au dorința de a învăța pentru o activitate de grup. Ar putea ajunge în mijlocul mulțimii, așa cum își doresc. Pe măsură ce trec prin luna noiembrie, se vor simți ca acasă, pentru că Vesta e în sectorul familiei.

Horoscop Minerva Balanță

Balanțele au un idealism și niște revelații mistice. Își vor răspândi cu lejeritate ideile. Săptămâna vine cu oferte importante.

Horoscop Minerva Scorpion

Scorpionii fac sacrificii personale pentru a-și asigura succesul. Participă la un soi de roată a norocului, în grup. Merg cu fluxul și nu e bine să lasă îndoiala să pună stăpânire pe ei.

Horoscop Minerva Săgetător

Săgetătorii au succes brusc și neașteptat. Se pot trăi cu o mărire salarială peste noapte. Unele evenimente îi pot catapulta în circumstanțe de viață complet neașteptate.

Horoscop Minerva Capricorn

Capricornii găsesc pe cineva cu care pot colabora armonios. Vor să socializeze, mai ales că Vesta este în sectorul confidențialității. Trebuie să se reconecteze la ei înșiși.

Horoscop Minerva Vărsător

Vărsătorii au o legătură puternică cu oamenii apropiați. Ea se va dezvolta frumos în săptămâna asta. Orice relație formată în această perioadă va dura foarte mult timp.

Horoscop Minerva Pești

Peștii au o sensibilitate crescută față de gândurile și acțiunile celorlalți. Săptămâna aceasta le poate scoate în evidență latura ambițioasă. Previziunile astrologului Minerva au fost făcute pentru pagina de Youtube 6TV.

×
Subiecte în articol: Minerva
Parteneri
Hidroelectrica, schimbări importante pentru clienți: "Au apărut opțiuni noi!"
x close