Antena 3 CNN Horoscop Horoscop noiembrie 2022, cu Cristina Demetrescu. Taurii trag lozul câştigător, Gemenii se transformă în zâna bună

Horoscop noiembrie 2022, cu Cristina Demetrescu. Taurii trag lozul câştigător, Gemenii se transformă în zâna bună

Horoscop noiembrie 2022, cu Cristina Demetrescu. După jumătate de lună imprevizibilă, din cauza unei eclipse de Lună, ultima parte a lui noiembrie 2022 va fi una interesantă.

Horoscop noiembrie 2022, cu Cristina Demetrescu. Taurii trag lozul câştigător, Gemenii se transformă în zâna bună
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    31 Oct 2022   •   19:03

Vor fi multe schimbări, pentru că Universul mai răstoarnă lucrurile, spune astrologul Cristina Demetrescu, apoi urmează o perioadă de "minuni" până în decembrie inclusiv.

"Pe 14 noiembrie o să înceapă o perioadă foarte interesantă, dar până atunci urmează cele două săptămâni în care va culmina o eclipsă totală de Lună în zodia Taurului, care aduce foarte mult imprevizibil. 

Taurul are legătură cu banii, oamenii trebuie să se repoziționeze și trebuie să ne adaptăm la schimbările prin care trecem, pentru că degeaba ne revoltăm. Universul mai răstoarnă lucrurile

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Dacă tu stai şi te plângi, nu găseşti nicio soluţie, nu poţi să evoluezi, lucrurile acestea se întâmplă de când lumea. Ne confruntăm cu o altă repoziționare a energiilor.

Avem un Marte retrograd în zodia Gemeni. Este o planetă a acțiunii, nu foarte puternică, dar este enervant ce face ea acolo, pentru că dezinformează, ne bagă în tot felul de ezitări, nu ştim ce să facem. Trebuie să ne bazăm pe fler și să ne dăm seama şi să simţim care e direcția bună. 

Cristina Demetrescu: "Perioada 22 noiembrie-20 decembrie, epoca marilor minuni"

Dacă vrei să faci un lucru îl faci, şi cu Marte retrograd. Nu prea sunt indicate operațiile în perioada aceasta, cu excepţia celor care sunt urgente, dar nu e de mers să ridicăm o sprânceană căzută.

Planetele personale sunt în Scorpion, Soare, Mercur, Venus. Este un teritoriu foarte obscur şi nu ne putem controla emoțiile, iar sentimentele devin copleșitoare. 

Jupiter se întoarce în Pești, el finalizează pandemia şi termină niște lucruri care ne-au supărat, deci ne ajută să ne vindecăm. Între 22 noiembrie și 20 decembrie, pot să spun că este epoca marilor minuni", a explicat astrologul Cristina Demetrescu.

Horoscop noiembrie 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Berbec

"Pentru că planetele sunt în zodia Scorpionului și eclipsa are legătura cu banii, Berbecul o să meargă în perioada următoare pe "nebunia" lui. Vrea să facă nişte împrumuturi, este posibil să pornească proiecte noi, în secret, pentru care va face niște împrumuturi. Perioada următoare este foarte riscantă financiar şi să nu se îndatoreze foarte tare, pentru că este posibil să urmeze nişte cheltuieli şi să nu mai aibă de unde să ia.

Horoscop noiembrie 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Taur

Taurii sunt considerați marile vedetele acestei perioade. Eclipsa de lună afectează în special femeile, dar dacă un nativ al acestei zodii participă la un concurs, are toate șansele să-l câștige, adică de unde nu te aştepţi. Poate să facă o surpriză foarte frumoasă în această perioadă pentru că eclipsa declanşează nişte lucruri foarte bune acolo.

Horoscop noiembrie 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, eclipsa se așează pe cea mai dificilă casă, cea a bolilor sau a dușmanilor, dar nu trebuie să ne panicăm. Nativii pot să atragă anumite animozități, pentru că nu sunt mereu conștienţi de felul în care pot răni involuntar pe cineva. Recomandare: cu cât empatizezi mai mult cu alţii, care se află într-un necaz, cu cât eşti mai bun, cu atât îţi cam plăteşti tu preţul pentru această perioadă. Asta înseamnă să te transformi în zâna bună.

Horoscop noiembrie 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Rac

Racii sunt într-o masă de emoție intensă. Trăiesc sentimente și dorințe, emoţii noi pe care nu le controlează foarte bine și nu prea se pot concentra la muncă. Amână lucruri importante. Surprizele pentru ei pot veni de la reuniuni importante, evenimente, întâlniri cu prietenii.

Horoscop noiembrie 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Leu

Leii sunt pe cai mari și în calea lor apar oportunități profesionale deosebite, însă riscă să le piardă dacă lasă temerile sau părerile familiei să-i tragă în jos. Ar trebui să le facă pe toate, adică să fie mai regizori.

Horoscop noiembrie 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Fecioară

Fecioarele trec prin numeroase schimbări de direcţie în perioada următoare care le-ar putea da peste cap, pentru că eclipsa are legătură cu sistemul nostru de valori, cu banii. Unii nativi vor dori să învețe, să plece din țară sau să câștige mai mult şi asta poate le va aduce un trai mai bun, iar alții, în schimb, se decid să muncească mai puțin, să se bucure de mai mult timp liber. Deci, se produce o repoziţionare a zodiei Fecioară în funcţie de sistemul de valori, asta face cu ei eclipsa, le schimbă ceva în sistemul lor de valori.

Horoscop noiembrie 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Balanță

Balanțele trebuie să renunțe la anumite lucruri, au nişte schimbări de făcut, iar eclipsa chiar asta declanşează până la urmă în viaţa lor. Este un preţ pentru toate şi dacă pierd ceva, pentru că această perioadă se numeşte perioada de moarte şi renaştere, pierderile acestea sunt absolut inofensive. Practic, pierzi ca să nu se întâmple alte lucruri, deci nu vă mai ofticaţi, că se eliberează o altă presiune.

Horoscop noiembrie 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Scorpion

Eclipsa afectează Scorpionii în ceea ce privește viața amoroasă, relația cu partenerii, iar mingea trece în terenul consoartei. Persoanele iubite ar putea veni cu planuri de schimbare foarte bune. Cei cu parteneriate de afaceri sunt sfătuiți să ceară un audit, pentru că eclipsa are legătură cu banii şi e bine să nu meargă numai pe încredere.

Horoscop noiembrie 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Săgetător

Săgetătorii au nevoie de o revoluţie în plan medical, sunt lucruri pe care le târăsc după ei şi e bine să facă investigații medicale pentru a descoperi cauzele anumitor boli. Ei sunt şi foarte conectaţi cu munca pe care o au şi sunt interesaţi mai mult în această perioadă de performanţe la nivel profesional şi colectiv.

Horoscop noiembrie 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, este vorba despre o degajare de energie destul de puternică în planul creativităţii, dar şi al managementului de viaţă. Pot fi mai sceptici în privința unor idei fixe despre felul în care trebuie să-și managerieze viața, dar se produc nişte schimbări şi nişte deblocări în acelaşi timp. Tot la ei apar emoţii noi, sentimente noi, iubiri noi dar care sunt undeva pe o anumită graniţă între bine şi rău.

Horoscop noiembrie 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Vărsător

Vărsătorii trebuie să se întoarcă la un anumit fundament al unor castele de nisip pe care le-au clădit urmându-și anumite idealuri. Unii pot avea nevoie de terapie, alţii pot avea nevoie de studii pe care nu le-au făcut, iar alții să iasă din anumite relații şi se întreabă dacă chiar există iubire acolo.

Horoscop noiembrie 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Pești

Faptul că Jupiter, marele benefic, se întoarce în zodia Peștilor, lucru care se întâmplă o dată la 12 ani, îi ajută să-și rezolve toate problemele și să-și ia viața în mâini. De multe ori, toată problema depinde de un simplu dialog, iar această eclipsă la ei este pe zona comunicării. Totul depinde a spune ceva, de a pretinde ceva, de a-ţi spune oful, iar dacă nu primeşti sau nu eşti înţeles, în momentul acela poţi să renunţi. Dar e bine să nu mai stai să aştepţi sau să te gândeşti că tu eşti în poziţia omului care trebuie sacrificat tot timpul", a spus Cristina Demetrescu, la Pro Tv.

×
Subiecte în articol: Horoscop Cristina Demetrescu
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close