Antena 3 CNN Horoscop Horoscop. Partenerul perfect pentru fiecare zodie. Vezi cine este alesul tău

Horoscop. Partenerul perfect pentru fiecare zodie. Vezi cine este alesul tău

Horoscop. Partenerul perfect pentru fiecare zodie. Vezi cine este alesul tău
09 Mai 2018   •   17:21

Berbecul are nevoie pe care se poate baza în relație și care să-i lase libertate. Chiar dacă se află într-o relație serioasă, ei vor să aibă libertatea lor și să nu depindă de partener. Gemenii le-ar putea reda libertatea și i-ar putea înțelege.

Taurul: caută pe cineva cu care să rămână mai mult timp. Este un partener de modă veche și ia lucrurile încet. El caută pe cineva cu care să aibă o relație stabilă. Leul ar putea fi alegerea ideală. Leul are acel spirit de viață pe care îl căutați.

Gemeni: iubesc să flirteze. Ei au ca obiectiv principal să caute pe cineva cu care să se potrivească în iubire. Săgetătorul este una dintre opțiuni, dat fiind spiritul liber, aventurier.

Racul este o persoană cu legături strânse cu prietenii tăi. Aveți nevoie de cineva care să vă înțeleagă și să vă respecte emoțiile. Scorpionii vă simt cel mai bine emoțiile.

Leu: iubește să fie într-o relație și să fie răsfățat, să i se acorde atenție. Partenerul ideal este loial și cald, iar cel mai bine se încadrează Balanța. Vă veți completa și vă susțineți în tot ce faceți.

Continuarea aici.

×
Subiecte în articol: Horoscop partener zodie compatibilitate
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close