Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP pentru săptămâna 16 - 22 decembrie 2019, cu Cassandra. Berbecii au nevoie de o schimbare majoră, Leii primesc musafiri neașteptați

HOROSCOP pentru săptămâna 16 - 22 decembrie 2019, cu Cassandra. Berbecii au nevoie de o schimbare majoră, Leii primesc musafiri neașteptați

HOROSCOP. A treia săptămână din decembrie se anunță complicată pentru mai multe zodii.

HOROSCOP pentru săptămâna 16 - 22 decembrie 2019, cu Cassandra. Berbecii au nevoie de o schimbare majoră, Leii primesc musafiri neașteptați
13 Dec 2019   •   11:30

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Cassandra a prezentat previziunile zodiilor pentru săptămâna 16 - 22 decembrie 2019. 

HOROSCOP BERBEC Aveti nevoie de o schimbare de peisaj si ar trebui sa faceti orice pentru a va extinde orizonturile. Daca nu puteti calatori, atunci explorati imprejurimile casei sau inscrieti-va la un curs care va va ajuta sa va transportati intr-o realitate cu totul noua.

HOROSCOP TAUR Accentul se pune asupra unei probleme legate de o mostenire, o proprietate comuna sau orice altceva pe care il detineti impreuna cu altii. Din fericire, astrele atrag asupra dumneavoastra niste bani care pica exact atunci cand aveti nevoie.

HOROSCOP GEMENI Acum simtiti ca trebuie sa dormiti mai mult si asta datorita Soarelui care este pozitionat departe de semnul dumneavoastra. In mod ironic, tot acum aveti multa energie pe care o veti folosi pentru munca. Succes!

HOROSCOP RAC Sanatatea este viguroasa, colegii de la munca va sprijina si dumneavoastra simtiti ca traiti corect. Ce poate fi mai bine de-atat? Va veti stabili obiective mari si veti organiza atent multe dintre aspectele vietii personale.

HOROSCOP LEU Va atrag activitatile creative si va veti exprima talentul. Scena de acasa se aglomereaza brusc, atunci cand primiti vizita unor oaspeti neasteptati. Exista si destule planuri de renovari sau mutari de resedinta. Aveti grija la stres!

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close