Antena 3 Horoscop HOROSCOP pentru săptămâna 18 - 24 noiembrie 2019, cu Minerva. Berbecii se autodistrug, sunteți cu gândul doar la amor

HOROSCOP pentru săptămâna 18 - 24 noiembrie 2019, cu Minerva. Berbecii se autodistrug, sunteți cu gândul doar la amor

18 Noi 2019   •   18:33
HOROSCOP pentru săptămâna 18 - 24 noiembrie 2019, cu Minerva. Berbecii se autodistrug, sunteți cu gândul doar la amor

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru săptămâna 18 - 24 noiembrie 2019. 

HOROSCOP BERBEC Este posibil ca un recul recent să te fi încurajat să adopți comportamente autodistructive. Acum este momentul să faci o schimbare. Găsește-ți timp pentru a fi singur și pentru a examina opțiunile pe care le ai. Investește bani, în special, o sumă primită recent, pentru a evita să fi victima fraudei.

Săptămâna aceasta se concentrează asupra vieții tale într-un fel amestecat care te poate ține ocupat în diferite domenii cheie. Cu Marte în ultimul grad din Balanță, în Casa a 7-a,  în sector relațional, poate fi un moment pentru a rezolva orice problemă de parteneriat sau relație înainte de a-ți muta atenția miercuri, spre alt domeniu, când se va muta în Scorpion. Accentul se va muta și el, pe bunurile comune și probleme de afaceri, precum și pe legăturile sufletești profunde. 

HOROSCOP Tot miercuri, Mercur va reveni în mers direct, în aceeași zonă, așa că mi se pare normal, să fii precaut, atunci când ai de a face cu sume mari de bani sau cu alte probleme sensibile. 

Luna ar putea, și ea, să te încurajeze să o iei pe o cale greșită. Dacă ești tentat să faci acest lucru, întreabă-te de ce ai nevoie cu adevărat și dă atenție intuiției tale în acest sens. Aici vei găsi probabil satisfacție. În general, evită să te grăbești.

HOROSCOP relații

HOROSCOP Ai minte doar pasiunea fizică. Trebuie să te descarci și să te eliberezi după o perioadă de muncă grea și stres, așa că ești gata să te bucuri cu adevărat de plăcerile vieții. Aceasta poate include un nou flirt romantic sau doar o ușoară scădere a stresului, în preajma unor prieteni apropiați. 

Când Soarele și Mercur tranzitează împreună Casa a 8-a a secretosului Scorpion, săptămâna aceasta, s-ar putea să nu vrei să divulgi niciunul dintre secretele tale, ceea ce este bine dacă nu aștepți că altcineva să îți vorbească despre ale sale.

Luna în Balanță, de la sfârșitul săptămânii, te distrage, așa că îți va fi greu să te concentrezi asupra oricărui lucru sau persoană. Sper că partenra/ul ta/tău nu va fi jignit/ă atunci când primești un apel sau răspunzi la un mesaj SMS când vă petreceți timpul împreună! Cu toate acestea, te va face mult mai iubitor și mai simpatic. Probabil că nu vei plânge în fața ei, nu te va deranja să o facă alții în fața ta.

HOROSCOP Adevărul este că ai nevoie de ceva timp pentru a evalua problemele vechi, dar este necesar, deoarece este ca un cui în suflet. O pierdere sau o moarte anterioară, indiferent dacă este la figurat sau în sens literal, ți-a afectat sufletul și, de aceea, ai nevoie de o perspectivă nouă a experienței pe care ai pierdut-o în timp.

HOROSCOP profesional

HOROSCOP Vei primi sprijin pentru ideile care le ai, de la oamenii din jurul tău. Chiar dacă acești oameni nu sunt cei cu care lucraezi, aportul lor merită analizat. Ai o perspectivă interesantă, de pe urma căreia poți beneficia de o sumă foarte mare de bani. Ai încredere în ceilalți.

Universul aduce un timp puternic care susține provocări și transformări importante. Faceți timp pentru a încetini și reevalua viața și direcția de muncă. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, acum este momentul să depui CV-uri sau să  mergi la interviuri. În orice situație în care dorești să reușești, vei fi cel mai eficient dacă ești la întâlnirile față în față. Nu te grăbi. Există un potențial de accidente acum.

HOROSCOP financiar

HOROSCOP Săptămână va fi una ocupată, deoarece accentul se pune pe studii intense de specialitate. Cred că este timpul să te gândești să investești departe de locul în care trăiești. Aspectele indică faptul că e posibil să te plictisești.

Este posibil ca unele probleme financiare să fie amânate. Analizează tot felul de posibilități, înainte de a investi. Reevaluează-ți visele și planurile. Meditația spirituală sau doar o anumită perioadă de liniște ți-ar prinde bine. Încearcă o perioadă de singurătate pentru a-ți pregăti lucrările viitoare.

Mai multe, pe Huff.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Minerva
Parteneri
x close