Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP pentru săptămâna 2 decembrie - 8 decembrie 2019, cu Cassandra. Berbecii trebuie să aibă răbdare cu prietenii lor, Racii au probleme cu copiii

HOROSCOP pentru săptămâna 2 decembrie - 8 decembrie 2019, cu Cassandra. Berbecii trebuie să aibă răbdare cu prietenii lor, Racii au probleme cu copiii

HOROSCOP pentru săptămâna 2 decembrie - 8 decembrie 2019, cu Cassandra. Berbecii trebuie să aibă răbdare cu prietenii lor, Racii au probleme cu copiii
29 Noi 2019   •   12:03

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Cassandra a prezentat previziunile zodiilor pentru săptămâna  2 decembrie - 8 decembrie 2019.

HOROSCOP BERBEC Trebuie sa aveti rabdare cu prietenii apropiati si cu partenerii, in special la inceputul saptamânii, când aveti multe pe cap. Fiti toleranti si faceti bine cât puteti. In weekend se iveste o oportunitate de a calatori. Profitati din plin!

HOROSCOP TAUR Vechi prieteni sau fosti parteneri revin pe scena si acesta poate fi motivul pentru care sunteti in contradictie cu cineva. Oricând totul se poate transforma intr-o lupta pentru putere, iar dumneavoastra nu aveti nevoie acum de acest lucru. Tratati totul cu calm.

HOROSCOP GEMENI Urmeaza o saptamâna destul de dificila, când veti fi in contradictie cu toata lumea din jurul dumneavoastra. Lucrurile se vor remedia doar daca terminati ce ati inceput, fara a aduce tot timpul critici la adresa celorlalti. Succes!

HOROSCOP RAC Multi dintre dumneavoastra se vor ocupa de probleme vechi legate de propriii copii. Dificil va fi sa pastrati linistea acasa, deoarece ceva va va perturba rutina zilnica. Haosul si dificultatile vor necesita multa rabdare. Nu lasati lucrurile sa o ia razna.

HOROSCOP LEU Aceasta este saptamâna perfecta pentru a face fata proiectelor de reparatii, deoarece veti termina cu usurinta aceste sarcini. Provocarea va fi ca sunteti in contradictie cu cineva. Solutia este sa va canalizati energia pentru a schimba ce nu va place in jurul dumneavoastra.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close