Antena 3 Horoscop HOROSCOP pentru săptămâna 28 octombrie - 03 noiembrie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Berbecii și vărsătorii câștigă mulți bani, însă mare atenție la relații!

HOROSCOP pentru săptămâna 28 octombrie - 03 noiembrie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Berbecii și vărsătorii câștigă mulți bani, însă mare atenție la relații!

27 Oct 2019   •   08:55
HOROSCOP pentru săptămâna 28 octombrie - 03 noiembrie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Berbecii și vărsătorii câștigă mulți bani, însă mare atenție la relații!
Sursa foto: sursă : Captură Antena 3

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat duminică, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 28 octombrie-03 noiembrie.

HOROSCOP BERBEC - Au o săptămână foarte socială. Trebuie să fie atenți la relații. Ele se anunță destul de constructive, mai ales luni și marți. Pentru că știu să își apere interesul pot avea loc negocieri, contracte, pe sume frumoase. Atenție la aspectele juridice, mai ales la jumătatea săptămânii.

HOROSCOP TAUR - Și ei sunt orientați spre relații și colaborări, însă focusul lor este pe propriul interes și pe ce primesc. Sunt foarte atente la gesturi, lucruri subtile. În weekend pleacă din oraș.

HOROSCOP GEMENI - Muncesc foarte mult, au multe planete în zona muncii, au parte de o schimbare în zona profesională. Schimbările sunt bune. În a doua jumătate a săptămânii să fie atenți la o greșală pe care riscă să o facă și cineva o amendează.

HOROSCOP RAC - Saptamana aduce multa munca. Au spirit de independenta foarte accentuat. Nu e rau. Sunt in lumea lor și sunt foarte originali. În schimb, sa fie atenti joi si vineri daca ce și-au propus să facă este și corect moral, juridic sau financiar. 

HOROSCOP LEU - Multe planete in zona caminului. Au nevoie de confort si siguranta. Unii se retrag, Altii se ocupa de sanatate. În weekend se reincarca bateriile.

HOROSCOP FECIOARĂ - Au minunate aspecte privind cercetarea sau educația. Fac cursuri, citesc carti, îsi rezolva niste enigme. Proiectele educationale le sunt aprobate cu succes. Pot depăsi examene cu brio.

HOROSCOP BALANȚĂ - Saptamana aduce bani si pot avea realizari materiale orientate spre casa si camin. Joi sa fie atenti la aspecte juridice sau administrative care țin de activitatea profesională.

HOROSCOP SCORPION - Săptămână intensa, sunt cu totul interesati ca lucrurile  să iasă foarte bine. Au rezultate financiare. Au fler în a face lucrurile să meargă mai bine. În weekend au deplasări.

HOROSCOP SĂGETĂTOR  - Sa fie atenti la sanatate si sa renunte la excese. Luni si marti să vada daca nu cumva sunt jocuri necinstite la munca, jocuri care îi pot face să piardă bani.

HOROSCOP CAPRICORN - Saptamana cu bucurii sentimentale. Vor sa se bucure de bucuria altor persoane.Copii sau parteneri de viata. În weekend, atentia cade pe propria persoana.

HOROSCOP VĂRSĂTOR - Sunt foarte activi, au realizări și fac lucruri grozave. Sunt apreciați, cu multă muncă dar și cu mulți bani. Joi să fie atenți la popularitate. Nu toată lumea ii laudă. Să fie atenți la critici.

HOROSCOP PEȘTI - Saptamana aduce investigatii. Sa verifice daca informatiile pe care le au sunt corecte. Daca nu, sa schimbe. Au acest proces mental la inceput de saptamana. La ce să renunțe, ce crez să abandoneze. Trebuie sa se decida. În weekend petrec cu prietenii.
 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
x close