Antena 3 CNN Horoscop Horoscop rune pentru săptămâna 6-12 mai, cu Mihai Voropchievici. Scorpionii schimbă tactica, Săgetătorii își modifică viața

Horoscop rune pentru săptămâna 6-12 mai, cu Mihai Voropchievici. Scorpionii schimbă tactica, Săgetătorii își modifică viața

Horoscop rune pentru săptămâna 6-12 mai, cu Mihai Voropchievici. Scorpionii schimbă tactica, Săgetătorii își modifică viața
05 Mai 2018   •   23:49

De la prea multă căldură, runelor au dat-o în sus. Rune întoarse. Mihai Voropchievi a prezentat la Antena 3, previziunile runelor pentru săptămâna ce urmează.

Berbec. Zice că Berbecul poate găsi rezolvarea tuturor problemelor pe care le are numai angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Pentru că Berbecul are o parte negativă, când dă de greu, o ia la fugă. Nu vrea să spună, se debarasează. Deci, sfat: Angajați o discuție sinceră, faceți un consiliu de familie și toate problemele se vor rezolva.

Taur. Și Taurul e supărat, a întârziat la o întâlnire vine nervos și spune așa: Mobilizați-vă toate forțele să susțineți o mică bătălie, un fel de uragan, să-i spunem așa. Dar dacă sunteți calmi, ați rezolvat toate problemele. Încercați să vă calmați, nu ridicați tonul și toate problemele voastre care vi se pare de nerezolvat, se rezolvă ca prin farmec.

Gemeni. Și Gemenii sunt suciți. Toată săptămâna asta sunt cam sucite zodiile. Pentru Gemeni, care sunt volatili, 3 și 5. Mobilizați-vă toate forțele, deci să lase zbenguiala, pentru a-și consolida poziția în familie, în societate, la serviciu și numai așa veți reuși.

Rac. Ăsta e mai ușor, e întors cu susul în jos. Eu am amestecat runele, dar ele ies așa cum trebuie. Racii sunt pe punctul de a-și schimba locul de muncă, la fel de bine, pentru o perioadă scurtă, pot să-și schimbe locul de muncă, sunt raci care vor să-și cumpere o casă. Dar veți acționa fantastic de benefic în problemele care vă interesează.

Leu. Îl facem para-leu. Leul își pune coada pe spinare și-o să plece la plimbare. Sunteți pregătită să vă faceți bagajele, doamna Leu? Astrele vă anunță o călătorie. Să fie într-un ceas bun și să aduceți un breloc.

Fecioară. Fecioarele tot mă ceartă că am eu ceva de împărțit cu ele. Sunt atâtea oportunități, o dragoste nouă, ceva fierbinte, ceva pasional. O nouă dragoste ieșită din comun, fierb. Când ai prins una, te-ai opărit.

Balanță. Hai să ne relaxăm, nu ne mai facem griji, spaime, probleme, vizavi de starea de sănătate a unei rude, a unui prieten. Se simte foarte bine. Dar iar am uitat să trecem pe la ei.

Scorpion. Toate runele sunt întoarse. Este cazul să abordați altfel problemele care vă interesează. Schimbați tactica. Ați fost buni, fiți nebuni. Ați fost nebuni, deveniți mai calmi, mai blânzi.

Săgetător. Sunt pregătiți să înceapă un nou soi de viață, renaștere în planul dispobilităților atât fizice, cât și psihice. E schimbarea aceea benefică care vine peste voi.

Capricorn. De vreo două săptămâni trebuie să afle un adevăr marcant, care îi va schimba viața, i-o va îmbunătăți. E important. Dați tot ce vreți voi ca să obțineți mai repede. Mișcați lucrurile!

Vărsător. Cu susul în jos și el, întotdeauna este. Se produce ceva fantastic, dau lovitura. Runele nu sunt rele. Nu se întâmplă de mâine, de luni probabil.

Pești. Sunt mereu cu capul în aer. Să primească o bârfă, un comunicat, un mesaj. Stați pe telefon, pe mail, pentru că săptămâna e plină de mesaje.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close