Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul săptămânii 11-17 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii sunt cu gândul la bani, Peștii primesc o oportunitate

Horoscopul săptămânii 11-17 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii sunt cu gândul la bani, Peștii primesc o oportunitate

Horoscopul săptămânii 11-17 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. O săptămână care ne pune la încercare. Avem multe de rezolvat pe cale oficială, relația cu autoritățile este subliniată de la începutul săptămânii și până la încheierea ei. Ziua cea mai tensionată este ziua de miercuri, când trebuie să fim mai atenți și la acte, dar și la relația cu autoritățile și poate chiar să ne asumăm un punct de vedere care poate deranja.

Horoscopul săptămânii 11-17 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii sunt cu gândul la bani, Peștii primesc o oportunitate
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    10 Oct 2021   •   08:08

Horoscopul săptămânii 11-17 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Începutul de săptămână stă sub semnul actelor, dar și al protocoalelor, adică al foilor de parcurs. Au strategii care evidențiază felul în care vor să își atingă obiectivele. Discută mult despre asta luni, dar și marți. Miercuri pot intra în conflict cu cineva cu care nu au aceeași opinie, își aduc argumentele lor, trebuie să fie receptivi și la ale celorlalți, numai că sunt destul de intransigenți, probabil că au și motive. De aceea, pe final de săptămână, joi, vineri, caută prieteni și susținători și și-i găsesc. În weekend, au nevoie să își pună gândurile în ordine.

Horoscopul săptămânii 11-17 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Taurii sunt preocupați și de finanțe, normal, mai ales luni și în prima parte a zilei de marți, însă miercuri trebuie să vadă dacă felul în care își gândesc afacerile, câștigurile sau banii este corect din punct de vedere juridic, dacă nu cumva mai are nevoie să își acopere spatele sau să găsească niște soluții mai creative. Poti fi niște tensiuni cu angajații sau cu furnizorii sau cu diverse persoane cu care lucrează. La final de săptămână, sunt în continuare pe baricade și pot rezolva multe lucruri.

Horoscopul săptămânii 11-17 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, săptămâna începe delicat sub aspectul relațiilor. Își pot da seama luni sau poate în prima parte a zilei de marți de ce nu funcționează o relație, ce au greșit, ce nu au lăsat să se înțeleagă foarte clar și foarte bine, dacă au făcut promisiuni și acum le este incomod să le onoreze. Pe de altă parte, miercuri, când e ziua cea mai tensionată, își dau seama că riscă să piardă ceva, faimă, credibilitate, o imagine bună sau chiar bani. Asta din cauza unor excese, a unor calcule greșite pe care le-au făcut. Trebuie să-și asume și să meargă mai departe. În weekend au nevoie de sfatul unor specialiști sau al unor prieteni foarte bine pregătiți și care și care reușesc să îi descurce cumva din încurcăturile în care au intrat.

Horoscopul săptămânii 11-17 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, multă muncă încă de luni. Sunt foarte centrați pe ce au de făcut, numai că natura lucrului cere drumuri, multe discuții la telefon, deci au sentimentul că se împrăștie și că țin mai greu sub control toate obiectivele pe care le au pentru această zi. Miercuri este o zi tensionată, pot fi față în față cu o persoană cu care nu se înțeleg prea bine sau sunt iritați de atitudinea și comportamentele persoanei respective. Nu reacționează foarte bine la impuneri și este podibil să aibă niște răspunsuri cam aspre, dar bine ar fi mai curând să își consolideze poziția, să își apere spatele. Pentru joi și vineri fac tot felul de calcule materiale și financiare, pentru a ști exact ce riscă să piardă sau ce să facă pentru a păstra avantajele pe care le au acum. Călătorii în weekend.

Horoscopul săptămânii 11-17 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Leii încep săptămâna bine, au un tonus foarte bun și multă încredere în forțele proprii, însă depun foarte mult efort la lucru, marți și, mai ales, miercuri. Miercuri este o zi tensionată din cauza unor regulamente care nu sunt știute, încălcate sau nerespectate, poate nu de ei, ci de unii colaboratori. Sunt deranjați de faptul că nu toată lumea își face bine treaba și poate de aceea, joi și vineri, sunt mai atenți la contractul pe care l-au semnat, aranjamentele pe care le-au făcut, drepturi și obligații, ca să știu cum intervin și ce argumente au, mai ales dacă vor să determine pe cineva să își facă treaba. În weekend, depind de partener și au nevoie de tandrețe.

Horoscopul săptămânii 11-17 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Ziua de luni este mai liniștită, în sensul că se ocupă mai mult de treburile lor, fie casnice, fie la birou. Acordă mai multă atenție investigației și acumulării de date, cercetează, caută niște informații. Ziua de miercuri este tensionată, pentru că este posibil, din cauza unor situații, să scadă încrederea în sine, asta dacă au sentimentul că le depășește puterile o activitate, o acțiune sau au ajuns într-un impas. Dar, dacă se consultă cu oameni apropiați, în zilele următoare, joi și vineri, pot găsi soluții chiar foarte bune și din punct de vedere financiar. În weekend, alături de partener sau de cineva drag.

Horoscopul săptămânii 11-17 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, ziua de luni este o zi în care se pun pe drumuri sau vorbesc cu persoane aflate la distanță. Au nevoie de tot felul de date și de informații. Un act poate fi important, un examen, de asemenea, sau totul se transformă într-un fel de test, orice întâlnire, discuție. Au sentimentul că sunt trași de limbă. Pe de altă parte, trebuie să fie foarte argumentați când susțin un anumit punct de vedere. Pentru miercuri, tensiunile pot fi legate de sănătate, de oboseală acumulată sau discuții ăn contradictoriu cu cineva  din casă sau chiar un deranjament care se produce în casă. Pentru țoi și vineri, însă, atmosfera este mai bună, au încredere cumva în ei sau lucrurile se rezolvă și reulesc să depășească mai ușor orice fel de disensiune. În weekend, sănătate.

Horoscopul săptămânii 11-17 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Scorpionii, cu gândul la bani, în special luni, bani care cumva intuiesc că pot fi făcuți ușor altfel sau își pot exploata, mai bine zis, atuurile, astfel încât să câștige un pic mai mult și sunt foarte interesați de asta, însă miercuri trebuie să găsească și o formă juridică legală sau administrativă prin care să câștige sau măcar să fie puțin mai atenți la cadrul în care lucrează, ca nu cumva să depășească niște limite. Sunt foarte atenți la bârfele care sunt în jur și ajung tot felul de informații la urechile lor cu privire la alte persoane. În weekend, în familie.

Horoscopul săptămânii 11-17 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, sunt foarte centrați pe ei luni și de aceea se pot plânge mai mult ca altă dată de rele tratamente, dacă nu le convine cine ce le zice și le face. Miercuri, tensiuni financiare, pierderi de bani sau au sentimentul că n-au investit bine, s-au luat după alții, n-au fost foarte atenți, au fost păcăliți, duși de nas. Pentru joi și vineri, însă, pot primi sprijin de la prieteni sau de la persoane care îi sfătuiesc foarte bine și descurcă niște lucruri. Pot face și drum pentru a primi aceste sfaturi bune. În weekend, în casă.

Horoscopul săptămânii 11-17 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, ziua de luni este mai detașată, mai mult urmăresc ce se întâmplă în jur, poate nici nu au chef prea mare de treabă sau se gândesc la o călătorie, ori vin de pe drum. Marți și miercuri sunt în formă. Miercuri sunt foarte tensionați din cauza unor relații cu autoritățile sau din cauza unor sarcini, a unor obligații care îi apasă foarte mult acum și poate nici nu au sentimentul că e corect ce sunt puși să facă. Pentru joi și vineri, discuții cu autoritățile în legătură cu modalitățile cele mai corecte de rezolvare a unui lucru. În weekend, pe drumuri.

Horoscopul săptămânii 11-17 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, luni este o zi foarte socială, pot primi complimente, sunt invitați în diverse locuri, sunt onorați și socializează. Marți și miercuri, tensiuni, fie din pricină de oboseală și chiar de sănătate. Miercuri, în special, pot avea senzația că sunt prinși pe picior greșit, nu sunt foarte siguri, nu au răspunsurile pregătite, poate și administrativ vine un act sau un ordin și nu sunt de acord cu ce au de făcut, însă se repliază joi și vineri, își găsesc și argumentele și vocea și au un punct de vedere foarte bine susținut. În weekend, bani.

Horoscopul săptămânii 11-17 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, ziua de luni poate fi foarte frumoasă, în sensul că sunt oamenii potriviți la locul potrivit și pot avea o imagine bună, aprecieri foarte frumoase la adresa lor. În tot cazul, le place și pot surprinde o oportunitate pe care nu vor să o rateze. Miercuri, tensiuni, se bazează pe un prieten, dar nu e de găsit sau nu e alături de ei. De aceea, pentru joi și vineri se bazează mai mult pe forțele proprii și e bine să nu își risipească energia. Joi și vineri sunt foarte bune și pentru sănătate. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close