Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămâna 27 aprilie - 3 mai. Berbecii trăiesc la extreme din punct de vedere financiar

Horoscop săptămâna 27 aprilie - 3 mai. Berbecii trăiesc la extreme din punct de vedere financiar

Horoscop săptămâna 27 aprilie - 3 mai. Berbecii trăiesc la extreme din punct de vedere financiar
27 Apr 2018   •   12:26

Horoscop. Descoperă ce-ți prezic astrele pentru perioada următoare!

Berbec

Financiar, puteți merge la extremă, rupând un acord, finalizând un credit. Se vor reflecta, de asemenea, investițiile, resursele comune și bogăția pe termen lung. Ar fi bine să vă examinați planurile cu ajutorul unui consultant financiar. O chestiune imobiliară poate obține acord sau puteți găsi modalități de a vă crește suma din cont prin fluxuri de venituri pasive.

Taur

S-ar putea să decideți să mergeți mai departe cu o alianță romantică sau veți avea o direcție cu totul nouă. Aceste zile pot fi unele de control perfect pentru  cele mai strânse legături, dar pot ridica și semne de întrebare, dacă primiți pe cât oferiți sau dacă vă simțiți bine în cuplu. Sub aceste efecte astrale, puteți aduce ajustările necesare și puteți reveni la sincronizare.

Gemeni

Atât sănătatea, cât și modul în care vă achitați de sarcinile cotidiene vor ocupa primul plan al preocupărilor voastre. Animalele de companie și activitățile dedicate lor sunt de asemenea ținte pentru voi. Colegii de serviciu vă vor fi o companie plăcută și, alături de ei, puteți forma o echipă bună cu care să lucrați la un proiect stabilit pe termen mediu.

Rac

Lumina reflectoarelor va fi în următoarea perioadă pe o casă a iubirii și creativității, a copiilor și a pasiunilor. Veți face sau veți auzi o declarație de dragoste ori veți încheia o legătură sentimentală care nu mai funcționează. Izbucnirile emoționale vă pot tulbura. Se pot da pe acest sector lupte de ego-uri. Cât despre copii, traversați alături de ei probleme legate de școală, activități de care s-au preocupat până acum.

Leu

Perioada vine cu schimbări de domiciliu sau cu redecorarea casei. Este un moment bun pentru a finaliza orice proiect care implică un credit ipotecar, un contract de închiriere sau un contract de leasing. Doriți să faceți în așa fel încât să vă restabiliți echilibrul acasă. Dacă nu se întâmplă așa, deveniți nervoase și tracasate. Relațiile cu mama sau cu o altă femeie din familie vor fi puse și ele în prim plan.

Mai multe, pe clickpentrufemei.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii Horoscop
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close