Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP săptămâna 9 - 15 decembrie 2019. Berbecii au parte de discuții lungi, Racii încep schimbări la care nu s-au gândit

HOROSCOP săptămâna 9 - 15 decembrie 2019. Berbecii au parte de discuții lungi, Racii încep schimbări la care nu s-au gândit

HOROSCOP săptămâna 9 - 15 decembrie 2019. Berbecii au parte de discuții lungi, Racii încep schimbări la care nu s-au gândit
05 Dec 2019   •   12:53

HOROSCOP. Săptămâna viitoare se anunță complicată pentru mai multe zodii. 

HOROSCOP BERBEC

HOROSCOP Săptămâna aceasta petreci mult timp în compania prietenilor și te bucuri de discuții lungi și pline de însemnătate. În plus, reușești să petreci timp de calitate cu partenerul de cuplu. Când vine vorba de zona profesională, orice proiect plictisitor reușește să te irite.

HOROSCOP TAUR

HOROSCOP În ultima vreme nu ai reușit să îți împarți timpul între lucrurile pe care le ai de făcut și cele pe care îți dorești să le faci. Acum, găsești determinarea să începi să muncești pentru ceea ce îți dorești și să renunți la a mai face compromisuri de dragul câștigurilor financiare.

HOROSCOP GEMENI

HOROSCOP Începi să înveți despre importanța muncii în echipă. În ciuda faptului că preferi să rezolvi lucrurile de unul singur, acum înveți să te bucuri de sprijinul celor din jur. În plus, reușești să duci lucrurile la bun sfârșit într-un timp record.

HOROSCOP RAC

HOROSCOP Începi să faci schimbările la care te-ai tot gândit. Astfel, faci schimbări când vine vorba de dietă, dar și de timpul pe care îl acorzi sportului. De asemenea, acorzi mai multă atenție studiului, dar și reconectării cu propria persoană.

HOROSCOP LEU

HOROSCOP Acorzi timp activităților artistice. Nu te-ai mai dedicat de mult pasiunilor pe care le ai, iar în această săptămână reușești să-ți organizezi timpul astfel încât să-ți introduci pasiunile în rutina zilnică. Acest aspect îți oferă multă energie pozitivă.

Mai multe, pe Jurnalul.

Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close