Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămânal Minerva, 14-20 februarie 2022. Gemenii au o perioadă norocoasă, Săgetătorii pun capăt unor dispute

Horoscop săptămânal Minerva, 14-20 februarie 2022. Gemenii au o perioadă norocoasă, Săgetătorii pun capăt unor dispute

Horoscop săptămânal Minerva, 14-20 februarie 2022. O săptămână cu noi provocări și ocazii, mai ales de reconsolidare interioară. Gemenii au o perioadă norocoasă, Săgetătorii pun capăt unor dispute

Horoscop săptămânal Minerva, 14-20 februarie 2022. Gemenii au o perioadă norocoasă, Săgetătorii pun capăt unor dispute
de Alexandra Dima    |    14 Feb 2022   •   21:27

Horoscop săptămânal Minerva, 14-20 februarie - Berbec

Toată munca grea dă roade în mai multe feluri în această săptămână. Succes în carieră și impuls pentru finanțele fiecărui nativ. Comunicarea este încurajată, poți spune lucrurilor pe nume. Cere, folosește cuvintele, ai puterea de a obține tot ceea ce îți dorești. 

Horoscop săptămânal Minerva, 14-20 februarie - Taur

Explorați idei mari, studiați pe cont propriu și puteți ajunge departe. Comunicați și celorlalți ceea ce descoperiți, sunt șanse mari pentru o schimbare în bine. Aveți nevoie de confort și stabilitate, mai ales dacă treceți printr-o perioadă emoțională intensă. Evitați, totuși cumpărăturile compulsive.

Horoscop săptămânal Minerva, 14-20 februarie - Gemeni

O relație pasională te-ar putea face să treci peste frica de intimitate. Lasă-te să fii și tu puțin vulnerabil în timp ce deschizi ochii și le arăți oamenilor adevărata ta față și adevăratele tale valori. În următoarele câteva săptămâni sunt condiții să marșezi intens pe ideea de autovindecare. Înveți să te iubești necondiționat. Ai parte de o perioadă norocoasă. 

Horoscop săptămânal Minerva, 14-20 februarie - Rac

Munca în grup poate aduce lucruri uimitoare în viața ta. Nu-ți fie teamă să ceri ajutor unui partener pasionat de aventură ca să-ți îndeplinești visele. Împreună puteți face orice! Ai nevoie de orice ajutor în următoarele săptămâni care vor fi intense și îți vor aduce multe vindecări interioare. 

Horoscop săptămânal Minerva, 14-20 februarie - Leu

Munca în grup poate aduce lucruri uimitoare în viața ta. Nu-ți fie teamă să ceri ajutor unui partener pasionat de aventură ca să-ți îndeplinești visele. Împreună puteți face orice! Ai nevoie de orice ajutor în următoarele săptămâni care vor fi intense și îți vor aduce multe vindecări interioare.   

Horoscop săptămânal Minerva, 14-20 februarie - Fecioară

Lasă pasiunea să te ducă în niște locuri uimitoare, săptămâna aceasta! Indiferent dacă imaginația ta te duce într-o aventură sau faci o excursie de unul singur, nu va fi plictisitor. Cu toate acestea încearcă să nu faci o confuzie între titlul postării și identitatea ta. În sectorul creativității și iubirii ai nespus de multă energie. Mai deleagă din sarcini și relaxează-te!   

Horoscop săptămânal Minerva, 14-20 februarie - Balanță

Dacă îți dorești siguranță emoțională primul lucru pe care trebuie să îl faci este să îți schimbi stilul de atașament. A fi obsedat de parteneul tău nu va duce la o relație de durată. Rămâi cu picioarele pe pământ pentru a ajunge la stabilitatea pe care o cauți. S-ar putea să pornești și un proces de autodescoperire. Dinamica familiei se poate schimba, mai ales după o conversație de la inimă la inimă cu cineva foarte apropiat. 

Horoscop săptămânal Minerva, 14-20 februarie - Scorpion

Cuvintele tale pasionale îți vor aduce o întâlnire fierbinte. Folosește metodele tale preferate de seducție pentru a ajunge la inima persoanei iubite. Ai grijă, viața poate deveni mai intensă în sectorul intimității și transformărilor. Pot apărea schimbări legate de bani, de legături de familie și s-ar putea să fii nevoit să explorezi subiecte tabu pentru a găsi vindecarea. 

Horoscop săptămânal Minerva, 14-20 februarie - Săgetător

Sezonul fiscal este aproape și trebuie să te concentrezi asupra finanțelor tale. Nu lăsa cumpărăturile compulsive să îți consume următorul salariu. În loc să te concentrezi asupra bunurilor materiale, apleacă-te asupra relațiilor personale. Următoarele săptămâni sunt ideale pentru a pune capăt disputelor, pentru a întreține relațiile folosind o comunicare sănătoasă și a-ți apropia oamenii fără alte condiții. Este un moment bun pentru a cere o mărire de salariu sau pentru a afla în ce poți să îți investești banii fără riscuri.

Horoscop săptămânal Minerva, 14-20 februarie - Capricorn

Pasiunile tale te fac productiv mai ales când vine vorba despre creativitate. Pune-ți energia în autoexprimare, e foarte important pentru starea ta generală. Este un momet bun pentru a-ți hrăni sănătatea mentală și pentru a găsi metode productive de a face față stresului vieții. Fă din îngrijirea de sine o prioritate! Folosește în avantajul tău conștientizarea de sine sporită!  

Horoscop săptămânal Minerva, 14-20 februarie -Vărsător

S-ar putea să îți schimbi adresa săptămâna aceasta. Chiar și așa ești în căutarea libertății, ceea ce înseamnă un spațiufără reguli. Independența aduce joacă și creativitate. În următoarele câteva săptămâni vei putea să îți comunici sentimentele și stima de sine prin expresie creativă. Hrănește-ți copilul interior și arată-i dragostea necondiționată. 

Horoscop săptămânal Minerva, 14-20 februarie - Pești

Ai o inimă mare, ești capabil să simți toată suferința din lume. Cu toate acestea, în loc să simți doar durerea, găsește modalități de a face lumea un loc mai bun. Începe prin a cerceta problemele care te apasă. Noile informații te pot ghida în direcția corectă. În timp ce salvezi lumea, va trebui să te ocupi și de chestiuni de familie. Este momentul să înveți mai multe despre rădăcinile și strămoșii tăi! Săptămâna se încheie într-o notă socială extraordinară.

 Previziunile astrologului Minerva au fost făcute pentru pagina de Youtube 6TV.

×
Subiecte în articol: Horoscop Minerva
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close