Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămânal Minerva 14-20 martie 2022. Taurii primesc vești neașteptate, Capricornii ar putea rezolva probleme legate de bani

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 martie 2022. Taurii primesc vești neașteptate, Capricornii ar putea rezolva probleme legate de bani

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 martie 2022. Astrologul Minerva ne prezintă principalele previziuni astrale pentru săptămâna în curs. Este o perioadă destul de calmă pentru mulți nativi, care solicită relaxarea.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 martie 2022. Taurii primesc vești neașteptate, Capricornii ar putea rezolva probleme legate de bani
Sursa foto: 6TV
de Gabriel Dano    |    14 Mar 2022   •   17:07

Horoscop Minerva 14-20 martie 2022 Berbec

Săptămâna începe într-o notă de vis, nostalgică, pentru că Mercur a ajuns în Pești, trecând prin sectorul confidențialității în următoarele două săptămâni, este un moment ideal pentru a face o curățare mentală și a elimina gândirea negativă. Îndemnul astrelor: Trăiește creativ!

Horoscop Minerva 14-20 martie 2022 Taur

Săptămâna ta începe într-o notă idealistă, mutându-ți gândurile de la propria persoană la un bine mai mare. În următoarea perioadă ascultă-i pe ceailalți și acceptă ideile noi care îți vin. Ele ar putea aduce lucruri neașteptate, dar și bune. Continuă să te dăruiești obiectivelor cu dăruire.

Horoscop Minerva 14-20 martie 2022 Gemeni

Folosește următoarele două săptămâni ca să-ți schimbi viața. Mercur în Pești și în sectorul carierei este momentul perfect pentru a prezenta o versiunea ta mai bună și pentru a-ți îndeplini o serie de scopuri sau de vise. Începe prin a cere o promovare sau a căuta un nou loc de muncă.

Horoscop Minerva 14-20 martie 2022 Rac

Dacă ai visat să te întorci la școală sau să înveți ceva nou, acum este momentul potrivit. Petrece următoarele două săptămâni continuându-ți educația, urmând un curs sau citind o carte interesantă. Închei săptămâna cu o scurtă aventură. Lasă-ți imaginația să zburde.

Horoscop Minerva 14-20 martie 2022 Leu

Comunicarea ar putea deveni foarte intimă în perioada următoare. Pregătește-te să vorbești despre vise, fantezii și chiar subiecte sensibile care te pot ajuta să relaționezi cu ceilalți. Conversațiile profunde pot avea loc mai ușor peste noapte, mai ales când este vorba despre relații sentimentale.

Horoscop Minerva 14-20 martie 2022 Fecioară

Dragostea plutește în aer. Este momentul ideal pentru a construi relații de durată bazate pe empatie și compasiune. O mulțime de oportunități pentru colaborări de afaceri, dar asigură-te că citești și ce scrie cu litere mărunte înainte de a semna vreo hârtie. Rămâi dedicat sănătății.

Horoscop Minerva 14-20 martie 2022 Balanță

Începi săptămâna verificându-i pe cei dragi, pentru a vedea cum se descurcă. Fii umărul pe care să se plângă cei care au probleme, dar ai grijă și de tine. Apare momentul ideal pentru a te angaja într-un obiectiv creativ cu talentele pe care le ai și pentru a găsi o formă de autoexprimare în ceea ce privește profesia.

Horoscop Minerva 14-20 martie 2022 Scorpion

Pentru tine exprimarea sentimentelor nu e ceva natural. Din fericire, primește ajutor la de la Mercur din Pești. Momentul este ideal pentru a-ți lăsa imaginația să zburde și pentru a-ți găsi expresia de sine în artă. În timp ce îți explorezi sentimentele cauți securitatea emoțională - angajează-te să dezvolți un loc pe care să-l numești al tău. Cumpără o casă, mută-te într-un apartament nou.

Horoscop Minerva 14-20 martie 2022 Săgetător

Tu gândești cu inima, nu cu mintea. Deși aceasta poate fi o perioadă de recuperare, încearcă să fii cu picioarele pe pământ pe cât posibil, deși este mult mai ușor să acționezi din impuls. Încearcă să încerci ceva nou, dar să nu fii slobod la gură cum ai obiceiul. Îți poți creea probleme serioase.

Horoscop Minerva 14-20 martie 2022 Capricorn

Imaginația ta este gata să iasă la înaintare și să joace tare în următoarele săptămâni. Pe măsură ce se acentuează latura creativă vei găsi cu ușurință soluții la problemele mic idoar privindu-le dintr-o altă perspectivă. Vrei să rezolvi probleme legate de bani. Urmează-ți visele, pentru că au un potențial de a deveni realitate.

Horoscop Minerva 14-20 martie 2022 Vărsător

Pentru tine greul a trecut. În următoarele săptămâni vei avea ocazia să-ți schimbi percepția de sine pe măsură ce găsești modalități mai intense de afirmare. Folosește acest lucru pentru a-ți schimba viața în bine. Este un moment bun pentru a controla persoana pe care vrei să o proiectezi în lume.

Horoscop Minerva 14-20 martie 2022 Pești

După multe tachinări și tentații, Mercur în semnul tău aduce două săptămâni de încredere și de inteligență creativă, dar și de liniște în propria ta piele. Vezi să nu te pierzi în ideile pe care le ai încât să uiți să le transformi în realitate. Concentrează-te asupra propriei vindecări. Acum e momentul să închei relațiile care nu mai funcționează pentru tine și să-ți vezi de drum.

 Previziunile astrologului Minerva au fost făcute pentru pagina de Youtube 6TV.

×
Subiecte în articol: Horoscop Minerva
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close