Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămânal Minerva 16 - 22 mai 2022. Eclipsa totală de Lună cutremură zodiile

Horoscop săptămânal Minerva 16 - 22 mai 2022. Eclipsa totală de Lună cutremură zodiile

Horoscop săptămânal Minerva 16 - 22 mai 2022. Astrologul Minerva a făcut previziuni pentru toate zodiile în zilele ce urmează.

Horoscop săptămânal Minerva 16 - 22 mai 2022. Eclipsa totală de Lună cutremură zodiile
Sursa foto: 6TV
de Gabriel Dano    |    16 Mai 2022   •   17:29

Horoscop Minerva 16 - 22 mai 2022 Berbec

Ai grijă ce spui și cum o spui - acum este Mercur retrograd în Gemeni, așa că nu lua nicio decizie majoră în acest moment. Vei acționa mai degrabă din impuls, decât rațional, așa că încearcă să rămâi calm. Din fericire, vei primi un ajutor susținut de la Jupiter, deoarece acesta a intrat în Berbec, în semnul tău, după aproape 12 ani, deci în următoarele două săptămâni totul pare să funcționeze excelent pentru tine. Vei găsi noi oportunități.

Horoscop Minerva 16 - 22 mai 2022 Taur

Ține de bani săptămâna aceasta deoarece Mercur este retrograd și se va deplasa în sectorul banilor încurajându-te să reevaluezi ceea ce merită timpul, energia și banii tăi. Plățile s-ar putea face cu întârziere, așa că bugetează-ți banii atent. Fii curajos pentru că următoarele săptămâni pot fi o perioadă de vindecare radicală. Jupiter a intrat în Berbec în zona subconștientului, așa că e timpul să renunți la vechile temeri și să-ți regăsești încrederea în tine, în cele mai profunde părți ale sufletului tău.

Horoscop Minerva 16 - 22 mai 2022 Gemeni

Săptămâna începe într-o notă grosieră, având în vedere că Mercur este retrograd taman în semnul tău. Se creează scena pentru o dramă serioasă - nu este o ideea grozavă să cunoști oameni noi, pentru că le-ai putea lăsa o impresie greșită. Jupiter îți aduce o oarecare ușurare, pentru că este în Berbec în sectorul prietenilor. Vei fi foarte popular online. Este foarte ușor să te îmbolnăvești sau să te rănești brusc.

Horoscop Minerva 16 - 22 mai 2022 Rac

Orice secret pe care l-ai lăsa să-ți scape s-ar putea întoarce să te bântuie, mai ales dacă ești prins într-un cerc de bârfe mărunte, dar te vei concentra asupra carierei și reputației sociale, în următoarele câteva săptămâni, mai ales că Jupiter a intrat Berbec, în sectorul carierei. Vei fi popular, așa că este un moment grozav pentru a face valuri. E un moment bun pentru a cere o mărire, a obține o promovare la job.

Horoscop Minerva 16 - 22 mai 2022 Leu

Vei afla cine îți sunt prieteni cu adevărat, săptămâna aceasta. Mercur retrograd ajută la asta, dar nu va fi frumos. Vei descoperi o persoană cu două fețe care răspândește bârfe în grupul de prieteni. Scapă de toată povestea și mergi într-o aventură pentru câteva săptămâni cu Jupiter în Berbec și în sectorul călătoriilor și a spiritului de aventură.

Horoscop Minerva 16 - 22 mai 2022 Fecioară

Va trebui să fi atent la ceea ce spui la serviciu, săptămâna aceasta. Mercur este retrograd în celălalt semn pe care îl stăpânește și în sectorul carieriei. A spune un lucru greșit persoanei nepotrivite ți-ar putea afecta reputația, provocând un posibil eșec în carieră. Marți aduce o potențială trezire spirituală, deoarece Jupiter în Berbec în casa intimității vorbește despre Adevăruri ascunse care ies în sfârșit la suprafață.

Horoscop Minerva 16 - 22 mai 2022 Balanță

Săptămâna aceasta ți-ar putea aduce o criză existențială gravă. Acest fapt te va face să-ți reexaminezi filosofia de viață. Ar putea fi un moment confuz în timp ce îți examinezi codul moral. Cu toate acestea, deși ai putea fi tulburat interior, relațiile tale nu au fost niciodată mai bune ca acum de când Jupiter a intrat în Berbec în sectorul parteneriatelor. Este momentul ideal pentru a-ți duce relația la nivelul următor.

Horoscop Minerva 16 - 22 mai 2022 Scorpion

Săptămâna începe într-o notă intensă, deoarece Mercur este retrograd în Gemeni, semnul pe care îl stăpânește. Asta va aduce la lumină secrete și informații ascunse și ar putea schimba modul în care vezi lumea în bine sau în rău. Ar putea fi timpul să te concentrezi asupra sănătății. În următoarele câteva săptămâni, crearea unui stil de viață sănătos poate fi o prioritate.

Horoscop Minerva 16 - 22 mai 2022 Săgetător

Nu este o săptămână grozavă pentru a face oferte și pentru a semna contracte. Citește cu atenție ce scrie cu litere mici, deoarece este posibil ca cineva să nu aibă în vedere interesele tale. Negociază! Din fericire, vei avea oportunități de distracție în următoarele câteva săptămâni pentru că Jupiter a trecut în Berbec în sectorul creativității și al divertismentului. Este un moment bun pentru a încerca hobby-uri și a-ți stimula scânteia creativă.

Horoscop Minerva 16 - 22 mai 2022 Capricorn

Ai putea să fii atent la organizare, deoarece lucrurile ar putea deveni puțin mai haotice. Energiile tale sunt împrăștiate și îți este greu să te concentrezi asupra sarcinilor importante, dar mergi cu fluxul și totul va fi OK. Dacă poți rezolva chestiunile de familie cu Jupiter intrat în Berbec și în sectorul domestic, este un moment minunat. Asta înseamnă să-ți vizitezi familia, să-ți vizionezi casa pe care vrei să o cumperi sau să-ți decorezi spațiul.

Horoscop Minerva 16 - 22 mai 2022 Vărsător

Pe parcursul săptămânii ai putea suferi câteva blocaje în ceea ce privește creativitatea. S-ar putea să-ți fie greu să vii cu idei noi și să te plictisești cu ușurință de majoritatea lucrurilor. Din fericire, vei avea oportunități de a spune lucrurilor pe nume cu încredere și cu succes în următoarele câteva săptămâni pentru că Jupiter a intra în Berbec, în sectorul comunicării, un semn cu care tu rezonezi extraordinar. A sosit momentul să înveți noi abilități.

Horoscop Minerva 16 - 22 mai 2022 Pești

Este o săptămâna dificilă, pentru că acum la tine Mercur este retrograd în casa familiei. S-ar putea să nu te poți bucura de viață, din cauza asta, mai ales dacă ai avut probleme cu anumiți membri ai familiei. Din fericire, va începe o mare perioadă de abundență pentru tine. Jupiter este în Berbec, până în octombrie, în sectorul valorile personale. În următoarele câteva săptămâni, banii și prosperitatea ar putea veni cu ușurință la tine.

Previziunile astrologului Minerva au fost făcute pentru pagina de Youtube 6TV.

×
Subiecte în articol: Horoscop Minerva
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close