Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămânal Minerva 30 mai - 5 iunie. Racii sunt plini de ambiţie, Săgetătorii debordează de exuberanţă

Horoscop săptămânal Minerva 30 mai - 5 iunie. Racii sunt plini de ambiţie, Săgetătorii debordează de exuberanţă

Horoscop săptămânal Minerva 30 mai - 5 iunie. Astrologul Minerva a făcut previziuni pentru toate zodiile în zilele care urmează. Racii sunt plini de ambiţie, Săgetătorii debordează de exuberanţă.

Horoscop săptămânal Minerva 30 mai - 5 iunie. Racii sunt plini de ambiţie, Săgetătorii debordează de exuberanţă
de Alexandra Dima    |    30 Mai 2022   •   18:32

O săptămână în care toţi nativii au oportunităţi de schimbare, îmbunătăţire a stilului de viaţă şi creştere personală. Unii se apucă de noi proiecte, alţii se relaxează cum de mult nu au mai făcut-o. 

Horoscop Minerva 30 mai - 5 iunie 2022 Berbec

Săptămâna ta începe într-o notă puternică odată ce Marte a intrat în semnul tău. Vei pune tot efortul în dorinţele şi eforturile tale de a câştiga. Atenţie la cheltuielile impulsive! Poţi obţine tot ceea ce vrei cu încredere şi energie. Poţi aborda noi proiecte şi să-ţi îndeplineşti un vis mai vechi. Ai noric în dragoste şi lucrurile se îmbunătăţesc rapid. 

Horoscop Minerva 30 mai - 5 iunie Taur

Săptămâna aceasta ar putea fi un moment volatil din punct devedere emoţional. Ies la suprafaţă toate emoţiile ascunse în subconştient, în special furia. S-ar putea să simţi nevoia să scapi de ceva sau cineva, dar mai bine ar fi să te concentrezi pe lupta cu demonii interiori şi mai puţin cu disputele exterioare. O mai bună comunicare îţi îmbunătăţeşte viaţa amoroasă.

Horoscop Minerva 30 mai - 5 iunie Gemeni

Săptămâna ta începe stimulativ din punct de vedere intelectual. ai o perioadă plină de idei inovatoare, evenimente sociale şi situaţii neobişnuite care te vor umple de entuziasm. Foloseşte-ţi prieteniile şi ideile pentru a face lumea un loc mai bun. Este un moment grozav pentru a crea o legătură cu cineva sau pentru a învăţa un secret care ţi-ar putea schimba viaţa. Ai o intuiţie grozavă zilele astea! 

Horoscop Minerva 30 mai - 5 iunie 2022 Rac

Fii îndrăzneţ când vine vorba de obiectivele tale importante. Te vei concentra pe ambiţiile tale în următoarea perioadă şi te vei arunca cu capul înainte. Trebuie să îţi asumi puţin risc dacă vrei să obţii acele recompense dulci. Continuă să îţi urmăreşti interesele. Ai şanse să întâlneşti un viitor partener de afaceri care te va ajuta să îţi duci obiectivele la îndeplinire.

Horoscop Minerva 30 mai - 5 iunie 2022 Leu

Dacă viaţa de zi cu zi ţi s-a părut plictisitoare în ultima vreme este timpul să schimbi lucrurile! Vrei experienţe noi, aşa că aruncă-te în aventuri. Învaţă ceva interesant dar şi distrează-te în acelaşi timp. Chiar dacă tânjeşti după o aventură poate fi greu să îţi acorzi timp pentru viaţa mondenă. Fă totuşi un efort, schimbă-ţi rutinele prin noi relaţii! 

Horoscop Minerva 30 mai - 5 iunie 2022 Fecioară

Simţi o dorinţă puternică de schimbare. Planetele te încurajează să acţionezi şi să schimbi lucrurile care te nemulţumesc de ceva vreme. Deschide-ţi mintea către noi idei care fac să curgă altfel ritmul de zi cu zi. Micile schimbări îţi deschid şi apetitul către aventură. Este un moment ideal pentru a face drumeţii, a vizita galerii de artă locale şi a-ţi cunoaşte oraşul.  

Horoscop Minerva 30 mai - 5 iunie 2022 Balanță

Relaţiile tale personale încep să se încălzească, sectorul parteneriatelor este favorizat. Poţi avea parte chiar de o poveste de dragoste pasională sau o competiţie acerbă. Dacă eşti nefericit în relaţia ta te-ai putea simţi mai frustrat ca niciodată. Dacă eşti fericit, vei primi o doză suplimentară de pasiune şi de bucurie. 

Horoscop Minerva 30 mai - 5 iunie 2022 Scorpion

Ai parte de o perioadă foarte productivă. Ai energie suplimentară pentru a finisa lista cu lucruri pe care le ai de făcut. Atenţie să nu te răneşti accidental! În relaţii ai parte de un supliment de romantism şi senzualitate. Concentrează-te pe obiceiurile şi productivitatea personală. Ceea ce faci acum va avea efecte de lungă durată, şi în bine şi în rău.

Horoscop Minerva 30 mai - 5 iunie 2022 Săgetător

Începi săptămâna într-o notă distractivă. Ai mai puţin de chef de muncă şi mai mult chef de relaxare. Distrează-te, dar va trebui să te întorci la afaceri curând. Vei fi foarte popular la locul de muncă şi e un moment bun să te concentrezi pe relaţiile cu colegii, şefii, subalternii. Închei săptămâna într-o notă exuberantă, pui pasiune în tot ceea ce te face fericit. 

Horoscop Minerva 30 mai - 5 iunie 2022 Capricorn

Este un moment excelent pentru a începe reparaţiile în casă, este timpul pentru o înnoire. Găseşti modalităţi creative de a te exprima. Mediul artistic preferat te poate ajuta să profiţi de puterea pe care o ai. Vibraţiile bune continuă şi în sectorul plăcerilor. Simţi lucrurile cu mare sensibilitate. Este momentul ideal pentru dragoste şi petrecerea timpului liber pentru că, în sfârşit, îţi acorzi o pauză ca să te bucuri de plăcerile care îţi sunt rezervate. 

Horoscop Minerva 30 mai - 5 iunie 2022 Vărsător

Ai un impuls foarte puternic de a fi prea sincer, iar asta te-ar putea face mai greu de înţeles de către cei din jur. Încearcă să îţi concentrezi energia pe învăţat în loc să vorbeşti. Rămâi aproape de casă în următoarea perioadă. E un moment bun pentru a-ţi verifica treburile şi pentru a petrece mai mult timp alături de familie. Ţine propriile tale tradiţii!

Horoscop Minerva 30 mai - 5 iunie 2022 Pești

Totul este despre cum câştigi bani în următoarele săptămâni. Este un moment excelent să te agiţi deoarece eşti pasionat de extinderea contului bancar şi atingerea obiectivelor financiare. Atenţie, nimic din ceea ce pare nu este pe terme lung! Excelezi în comunicare şi ai parte de un impuls care îţi a creşte stima de sine. 

Previziunile astrologului Minerva au fost făcute pentru pagina de Youtube 6TV.

×
Subiecte în articol: Horoscop Minerva
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close