Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Sezonul Săgetătorului 2021. Încercările și bucuriile fiecărei zodii

Horoscop Sezonul Săgetătorului 2021. Încercările și bucuriile fiecărei zodii

Horoscop Sezonul Săgetătorului 2021. Astăzi, 21 noiembrie 2021, începe sezonul Săgetătorului. Ieșirea din Scorpion înseamnă părăsirea unei sfere a instabilității emoționale și a senzațiilor intense.

Horoscop Sezonul Săgetătorului 2021. Încercările și bucuriile fiecărei zodii
Sursa foto: Pixabay
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Noi 2021   •   20:50

Sezonul Săgetătorului vine cu oportunități de explorare și de exploatare la maximum a oportunităților care apar în cale.

Săgetătorul este condus și de Jupiter, planeta expansiunii și a norocului. Vă puteți aștepta să trăiți cu entuziasm tot felul de experiențe noi. Acest lucru se poate întâmpla într-un context academic, printr-o conexiune cu o persoană nouă, printr-o nouă experiență sau prin călătoria într-o destinație necunoscută.

Horoscop Sezonul Săgetătorului pentru Berbec

Un sezon plin de încredere și de curaj pentru Berbeci. Înfruntați situații nemaiîntâlnite și sunteți entuziasmați pentru asta. Veți învăța multe în perioada următoare dacă vă permiteți să explorați și vă asumați riscuri.

Horoscop Sezonul Săgetătorului pentru Taur

O perioadă foarte bună pentru relațiile amoroase vă așteaptă, Taurilor. Sunteți pregătiți să vă deschideți sufletul în fața unei persoane necunoscute care va intra în viața voastră. Fiți atenți, v-ați putea îndrăgosti.

Horoscop Sezonul Săgetătorului pentru Gemeni

Gemenii își fortifică relația de prietenie în acest sezon al Săgetătorului. Revigorați o prietenie veche sau legați altele noi. Veți simți nevoia să îi cunoașteți mai bine pe oamenii care vă înconjoară, în profunzime.

Horoscop Sezonul Săgetătorului pentru Rac

Racii vor face tot posibilul să scape de rutină. Se simt încorsetați. Va fi o perioadă agitată, în care veți încerca să vă angajați în tot felul de proiect și planuri, pentru a experimenta senzații noi.

Horoscop Sezonul Săgetătorului pentru Leu

Dragostea plutește în aer pentru voi, Leilor! Romantismul, senzualitatea și umorul vor face parte din viața voastră din plin și vor veni odată cu apariția unei persoane care vă va surprinde din multe puncte de vedere.

Horoscop Sezonul Săgetătorului pentru Fecioară

Fecioarele se conectează cu familia. Va fi o perioadă liniștită, poate chiar lipsită de activitate. Fecioarele se vor concentra pe armonia din casă. Vor depăna amintiri cu cei dragi și vor reflecta la experiențele anterioare, care le-au ajutat să devină persoana de astăzi.

Horoscop Sezonul Săgetătorului pentru Balanță

Balanțele atrag oameni în jurul lor fără efort. Sunt magnetice și transmit energie pozitivă. Prieteni noi, experiențe noi, perisaje noi, nimic nu iese din schemă pentru Balanțe. Se pot aștepta la orice. Din fericire, șarmul le va ajuta să întâlnească persoanele potrivite la momentul potrivit.

Horoscop Sezonul Săgetătorului pentru Scorpion

O perioadă încărcată de proiecte pentru Scorpioni. Ce fac acum va pune baza planurilor de viitor. Tot ce se întâmplă acum este important și niciun aspect nu trebuie neglijat. Trebuie să dea tot ce au mai bun.

Horoscop Sezonul Săgetătorului pentru Săgetător

Săgetătorii își planifică viitorul. Este un moment de cotitură, în care vor lua mai multe decizii importante pentru viitorul lor. Se gândesc mai intens la ceea ce își doresc și încep să facă primii pași în direcția respectivă.

Horoscop Sezonul Săgetătorului pentru Capricorn

Capricornii au ambiții mari, dar au și nevoie de o pauză. Trebuie să își pună gândurile în ordine și să se pregătească de o nouă bătălie. De aceea, următoarea perioadă trebuie să o dedice relaxării, detașării și reflecției.

Horoscop Sezonul Săgetătorului pentru Vărsător

Vărsătorii se bucură de un sezon al Săgetătorului activ din punct de vedere social. Își măresc grupul de prieteni, adaugă noi nume în lista de contacte și trăiesc experiențe care le schimbă percepția asupra vieții.

Horoscop Sezonul Săgetătorului pentru Pești

Toate privire sunt ațintite asupra Peștilor. Reușesc să devină centrul atenției în perioada următoare. Asta vine și cu o responsabilitate mai mare pentru orice gest făcut sau cuvânt spus.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close