Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Top 5 zodii infidele alături de care nu este bine să-ți faci planuri

HOROSCOP. Top 5 zodii infidele alături de care nu este bine să-ți faci planuri

HOROSCOP.  Top 5 zodii infidele alături de care nu este bine să-ți faci planuri
Sursa foto: foto: Pixabay.com
23 Apr 2018   •   14:35

Foarte puţini sunt cei care rămân liniari în sentimente şi comportament pe tot parcursul unei relaţii. Unii se schimbă în bine, alţii în rău şi foarte rău- aceasta fiind cauza certurilor sau în cazuri excepţionale, a divorţurilor. Astrele şi Planetele ne influenţează comportamentul când vine vorba de partenerul de viaţă şi nu numai. În cele ce urmează vom vedea împreună care sunt cele 5 zodii care nu se dau la o parte când vine vorba de înşelat şi cum acţionează acestea.

Săgetător

Nativul acestei zodii este mereu înclinat înspre distracţii, nou, extravaganţă. Urăşte monotonia şi va căuta mereu o persoană care-l poate stimula din toate punctele de vedere. În momentul în care îşi ia angajamentul faţă de un partener de sex opus, se aşteaptă ca aceasta să facă şi imposibilul dacă este necesar pentru binele lui. Chiar şi aşa, cu toate strădaniile, asta nu înseamnă că nu va ceda în faţa unei femei care-l va provoca la o partidă incendiară de amor.

Vărsător

Vărsătorul poate zbura din floare-n floare fără ca tu măcar să te gândeşti la asta. Îşi ascunde urmele foarte bine şi chiar dacă se întâmplă nefericirea să fie prins, va găsi motive puerile sau poate chiar te va părăsi zâmbind, dacă nu-i accepţi toate nebuniile. Este o persoană care se plictiseşte foarte repede şi dacă nu-şi găseşte balanţa în relaţia actuală, se va simţi nevoit să-şi caute toate cele necesare înafara acesteia, cu diferiţi necunoscuţi care-i stârnesc imaginaţia.

Continuarea, pe YVE.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close