Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Top cele mai longevive zodii. Taurii prind ușor 80 de ani, însă Leii...

HOROSCOP. Top cele mai longevive zodii. Taurii prind ușor 80 de ani, însă Leii...

HOROSCOP. Top cele mai longevive zodii. Taurii prind ușor 80 de ani, însă Leii...
Sursa foto: foto: Pexels.com
19 Apr 2019   •   16:59

Desigur, datele nu sunt exacte, astrologii recunoscând că nimeni nu poate şti exact când va muri o persoană sau cât mai are de trăit acea persoană. Cu toate acestea însă, statisticile realizate arată că, în funcţie de zodie, există un anumit număr de ani de viaţă destinaţi fiecărui om.

BERBEC

Pentru Berbeci este mult mai important rezultatul pe care îl pot obţine atunci când se expun la astfel de riscuri. Aşa că de multe ori aleg o cale aproape autodistructiva pentru a realiza ceva. Toate aceste alegeri au efecte asupra sănătăţii care, în cele mai multe cazuri, devine şubredă spre sfârşitul vieţii. Potrivit astrologilor, nativii din Berbec trăiesc intre 75-85 de ani.

TAUR

Taurii duc o viaţă destul de agitată şi ei la rândul lor, însă nu se vaita mai niciodată. Se lupta destul de mult şi îşi consuma o mare parte din energie astfel, ceea ce şi la ei se reflectă în numărul de ani de viaţă. Astfel, potrivit astrologilor, Taurii trăiesc între 70-80 de ani.

GEMENI

Gemenii pot fi pe deoparte extrem de longevivi, sau pot avea o viaţă care se termină brusc, fără prea multe semne că acest lucru s-ar întâmpla. Astfel, în funcţie de cât de mult se protejează şi se acceptă, gemenii poat trăi între 45 şi 80 de ani.

RAC

Racii sunt unii dintre cei mai longevivi în ciuda faptului că au o viaţă care poate fi destul de grea. Acest lucru îi face să se întărească la fiecare hop pe care îl trec de-a lungul vieţii şi să înveţe foarte multe pe parcursul acesteia. Apele se calmează spre bătrâneţe. Cei mai mulţi ajung să trăiască peste 90 de ani.

LEU

Se comportă instinctiv toată viaţa, ceea ce îi protejează foatte mult de factorii care ar putea să le dăuneze. Leii nu îşi ascund sentimentele şi dau frâu liber energiilor negative, ceea ce face că organismul lor să fie în armonie cu ceea ce este în jur mai mereu. Astfel, au şanse mari să depăşească vârsta de 95 de ani.

FECIOARĂ

Fecioarele, din păcate, sunt unele dintre cele mai asuprite zodii. Chiar dacă greutăţile pe care le întâmpină în viaţă nu sunt tocmai din cele mai crunte, acestea îşi vor pune adang amprenta pe nativii acestei zodii. Astrologii susţin că Fecioarele pot trăi între 50 şi 80 de ani.

BALANŢA

Balantele pun deoparte problemele din viaţă şi se gândesc constant la ele. Acest lucru se trage dintr-un instinct de conservare bine implementat pe care îl acu ceea ce face până la urmă să ducă o viaţă destul de lungă. Balantele sunt şi ele unele dintre cele mai longevive semne zodiacale, nativii lor depăşind deseori vârsta de 100 de ani.

SCORPION

Scorpionii se lupta cu morile de vânt cam toată viaţa şi încearcă din răsputeri să facă ceva bine pentru cei apropiaţi lor. Numai că acest lucru nu este apreciat întotdeauna de către cei din jur şi tocmai de aceea nativii din scorpion se întristează destul de des. De fapt, de multe ori îşi dau seama că nu sunt apreciaţi pentru ceea ce fac şi acest lucru îi consumă. Au şanse să trăiască din aceste cauze destul de puţin, având o intindere a vieţii între 50 şi 65 de ani.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii, la fel ca şi racii, sunt unii dintre cei mai longevivi nativi ai zodiacului. Le place foarte mult să trăiască şi de aceea se lasa cu greu puşi la pământ de problemele vieţii. Din încăpăţânare Săgetătorii parcă refuza efectiv să plece capul în faţa morţii. Au şanse foarte mari ca în marea lor majoritate să depăşească 90 de ani.

CAPRICORN

Capricornii sunt şi ei foarte mari luptători atunci când vine vorba de viaţa lor. Efectiv refuza să o lase să se scurgă fără a fi exploatata aşa cum trebuie. Din această cauză, se consuma foarte mult pentru că fac foarte multe lucruri pe perioade de timp foarte scurte. Astfel, ajung să aibă o extindere a vieţii medie, între 60 şi 80 de ani.

VĂRSĂTOR

Majoritatea vărsătorilor trăiesc în într-o lume care există doar în imaginaţia lor. Se detaşează foarte repede şi foarte uşor de ceea ce înseamnă realitate, iar acest lucru îi protejează foarte bine. Astfel, Vărsătorii au şanse mari să înainteze foarte mult în vârste. Majoritatea nativilor acestei zodii depăşesc vârsta de 90 de ani.

PEŞTI

Peştii duc o viaţă destul de zbuciumată şi o iau de la capăt de nenumărate ori pe parcursul acesteia. Se poate spune că trăiesc într-o viaţă cât alţii în trei, însă acest lucru nu înseamnă că trăiesc excesiv de mult. Potrivit astrologilor, cei mai multi peşti au o întindere a vieţii între 70 şi 80 de ani.

Sursa: A1

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close