Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP weekend 14 - 15 decembrie 2019. Berbecii au zile pline de oportunități, Leii primesc bani

HOROSCOP weekend 14 - 15 decembrie 2019. Berbecii au zile pline de oportunități, Leii primesc bani

HOROSCOP. Weekendul se anunță plin de oportunități pentru mai multe zodii. 

HOROSCOP weekend 14 - 15 decembrie 2019. Berbecii au zile pline de oportunități, Leii primesc bani
13 Dec 2019   •   14:42

HOROSCOP. Două zodii au șanse mari să dea lovitura în acest weekend.

HOROSCOP BERBEC

Ai parte de un weekend plin de oportunități. Participi la tot felul de activități sociale, iar energia pozitivă pe care o ai te ajută să fii în centrul atenției peste tot pe unde mergi.

HOROSCOP TAUR

În ciuda faptului că de-a lungul săptămânii ai simțit nevoia să petreci timp singur, weekendul vine cu multă energie, cât și cu dorința de a interacționa cu diferiți oameni. Nu prea stai pe acasă.

HOROSCOP GEMENI

Ai parte de niște discuții profunde cu o persoană importantă din viața ta, iar acest lucru te ajută să îți schimbi perspectiva asupra lucrurilor. Privești lumea dintr-un unghi mai optimist.

HOROSCOP RAC

Weekendul acesta te bucuri de reușita muncii din ultima vreme. Petreci timp alături de persoanele importante din viața ta și reușești să îți acorzi timp și pentru tine. Astfel, în acest weekend reușești să-ți încarci bateriile pentru o nouă săptămână.

HOROSCOP LEU

Primești vești bune pe plan financiar. Astfel, te bucuri de niște câștiguri la care sperai de mult timp și, implicit, și nevoile tale în materie de cheltuieli cresc. Totuși, încearcă să nu arunci bani pe lucruri de care, în realitate, nu ai nevoie.

Mai multe,  pe Jurnalul.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close